• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2023

06:09

BOMBA! NEOČEKIVANO, ni PAO ni Real, Kevin Panter potpisao na dve godine i uzima bogatstvo!

Starsportphoto

Partizan

BOMBA! NEOČEKIVANO, ni PAO ni Real, Kevin Panter potpisao na dve godine i uzima bogatstvo!

Podeli vest

Kevin Panter ima novi klub! Dosadašnji bek Partizana i kapiten crno-belih, novi je košarkaš Barselone.

Kako prenosi specijalizovani sajt "Eurohoops", dosadašnji kapiten Partizana potpisao je dvogodišnji ugovor sa Barselonom za ukupno 3.200.000 evra, odnosno 1.600.000 po sezoni. Posao će Katalonce na bruto nivou koštati oko 6.000.000 evra.

Danima se spekulisalo o interesovanju Panatinaikosa, potom i Real Madrida, koji mu je navodno nudio 1.800.000 evra godišnje, ali je na kraju izbor pao na katalonskog giganta.

Pre Partizana, Panter je igrao i za Crvenu zvezdu, milansku Olimpiju, Olimpijakos, Virtus, AEK. U proseku je ove sezone beležio 16,1 poen, 2,1 skok i 2,5 asistencija po meču u Evroligi. U regionalnom takmičenju bio je nešto skromniji - 12,5 poena po utakmici, 2,4 skoka i 3,1 asistencija.

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović i Kevin Panter

Panteru je odigrao maestralnu sezonu u Partizanu, bio je ključni čovek u petom, odlučujućem meču finalne serije regionalne lige protiv Crvene zvezde, pa je poneo MVP nagradu. Bio je jedan od najvažnijih igrača crno-belih i u Evroligi, pa je uvršten u drugu petorku elitnog takmičenja. Ne čudi što su po završetku sezone ponude stizale sa svih strana.

Foto: Starsportphoto

 

Svi su očekivali da Panter karijeru nastavi u Grčkoj, nedaljama se pričalo i pisalo da je Panatinakos najbliži potpisu igrača. Takođe, kao što smo pomenuli, i Real je ušao u trku, a onda je usledila ofanziva Barselone, koja očigledno nije želela da joj najveći rival preotme pojačanje. Inače, vest o potpisu Kevina Pantera usledila je samo nekoliko sati nakon što je Šarunasa Jasikevičijusa na klupi nasledio nekadašnji španski reprezentativac Rože Grimau. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija