Autor: Informer.rs

17.07.2023.

17:27

Foto: FK Partizan

Sport

Severina zvanično Partizanov, potpisao na tri godine! (FOTO)

Ovaj momak, koji nastupa za reprezentaciju Kurasao, stiže u Partizan kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa holandskim drugoligašem Ado Den Hagom. Predstavljaće veliko pojačanje na pozicijama u ofanzivnom delu tima, a sa crno-belima je potpisao na tri godine, iako se isprva mislilo da će saradnja biti oročena za godinu dana duže.

Informer

Crno-beli su, prilikom predstavljanja Severine, dozvolili sebi i mali propust. Naime, na jednoj instagram stranici isplivala je fotografija brzonogog ofanzivca i to kako drži novi dres Partizana. Poznato je da će crno-beli danas od 18.30 imati zvaničnu promociju dresa, tako da su navijači nekoliko sati pre zvaničnog predstavljanja na primeru Severine mogli da vide kako će izgledati glavna garnitura.

Inače, Ksander će u Partizanu nositi dres sa brojem sedam, a Igor Duljaj je nešto ranije danas spomenuo da bi bilo bolje da mu na dresu piše ime umesto vrlo zvučnog i popularnog prezimena. Ipak, to neće biti slučaj, pa će novo pojačanje na dresu nositi prezime Severina.