Autor: Informer.rs

17.07.2023.

19:49

Foto: Starsportphoto

Sport

Ovo su novi dresovi FK Partizan, zvanično vraćena bordo-plava garnitura! (FOTO/VIDEO)

Crno-beli i „Puma“ su obnovili saradnju nakon 20 godina, a prva garnitura dresova biće u standardnoj crno-beloj boji i mnogo podseća na onu u kojoj je klub iz Humske igrao krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih.

Informer

Pozadina je u beloj boji, dok su pruge naravno crne, sa tankim crnim linijama. Šorcevi su u beloj i crnoj boji, a tu je i vrlo efektna druga garnitura, kompletno crna.

Informer

Fudbaleri kluba iz Humske su jedan za drugim izašli na binu i tako predstavili dresove za novu sezonu.

Ono što je zanimljivo jeste da je klub odlučio da vrati i treću garnituru u bordo-plavoj boji, koja je pre dvadesetak godina bila jedan od zaštitnih znakova tima iz Humske. U foto galeriji pogledajte kako izgledaju novi dresovi.

Događaj koji je organizovao FK Partizan bio je veoma lepo posećen, o čemu svedoči i dolazak legendi kluba poput Save Miloševića, Gordana Petrića, Ivana Ćurkovića i ostalih. Putem video bima prisutnima su se obratili reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović, Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, koji su prvotimcima crno-belih poželeli osvajanje titule u novoj garnituri dresova.

Partizan je još danas, sat vremena pre promocije dresova, objavio da je Ksander Severina zvanično potpisao ugovor i na taj način, verovatno nehotično, otkrio kako će izgledati osnovna garnitura nove opreme.