• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2023

17:27

Severina zvanično Partizanov, potpisao na tri godine! (FOTO)

FK Partizan

Partizan

Severina zvanično Partizanov, potpisao na tri godine! (FOTO)

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan od danas je i zvanično jači za mladog fudbalera Ksandera Severinu (22), koji je potpisao ugovor na tri godine.

Ovaj momak, koji nastupa za reprezentaciju Kurasao, stiže u Partizan kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa holandskim drugoligašem Ado Den Hagom. Predstavljaće veliko pojačanje na pozicijama u ofanzivnom delu tima, a sa crno-belima je potpisao na tri godine, iako se isprva mislilo da će saradnja biti oročena za godinu dana duže.

Foto: printscreen

 

 

Crno-beli su, prilikom predstavljanja Severine, dozvolili sebi i mali propust. Naime, na jednoj instagram stranici isplivala je fotografija brzonogog ofanzivca i to kako drži novi dres Partizana. Poznato je da će crno-beli danas od 18.30 imati zvaničnu promociju dresa, tako da su navijači nekoliko sati pre zvaničnog predstavljanja na primeru Severine mogli da vide kako će izgledati glavna garnitura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Inače, Ksander će u Partizanu nositi dres sa brojem sedam, a Igor Duljaj je nešto ranije danas spomenuo da bi bilo bolje da mu na dresu piše ime umesto vrlo zvučnog i popularnog prezimena. Ipak, to neće biti slučaj, pa će novo pojačanje na dresu nositi prezime Severina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija