Autor: Informer.rs

30.08.2023.

12:41

Foto: Starsportphoto

Sport

Vučelić podneo ostavku! Teška srca i mirne savesti - više ne mogu!

Kako javljaju izvori „Novosti", Vučelić je užem rukovodstvu kluba, između ostalog, kazao da mu je „funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza".

- Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali - naveo je Vučelić.

Informer

Naš portal je juče najavio da će do ovoga i doći.

Pod njegovim vođtvom osvojena je dupla kruna u sezoni 2016 - 2017. Takođe, tri puta su crno-beli podizali i trofej Kupa Srbije - 2017, 2018 i 2019. Za to vreme Partizan je dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i isto toliko puta u Ligi konferencije.

Tokom nastupa u najmlađem i po kvalitetu najslabijem evropskom takmičenju izborena su dva učešća u eliminacionoj fazi.

Podsetimo, pokušao je Vučelić i krajem marta ove godine da se povuče, podneo je ostavku na vanrednoj sednici Skupštine, ali to od strane delegata nije prihvaćeno. Na papiru je zvanično ostao prvi čovek crno-belih, međutim, retki su bili momenti kada je bio uz ekipu ili na stadionu.