Autor: Informer.rs

30.08.2023.

15:18

Foto: Starsportphoto

Sport

Nije gotovo - navijači Partizana traže da ode i Vazura! (TVITOVI)

Vučelić je otišao usled ogromnog pritiska navijača kluba iz Humske, koji već nekoliko godina unazad traže njegovu smenu, ali traže i odlazak generalnog direktora Miloša Vazure. Zbog toga će, kako su najavili, sutra izaći na ulice i krenuti u protest protiv aktuelnog rukovodstva.

Informer

Dugogodišnji političar i novinar povukao se sa mesta prvog čoveka crno-belih, iako je jasno da je u poslednjih nekoliko meseci samo formalno bio tu, a da je sve konce vukao Miloš Vazura. Sve to, naravno, jasno je velikoj većini navijača crno-belih, koji su, uprkos odlasku predsednika, i dalje nezadovoljni što ostavku nije podneo i Miloš Vazura.

Informer

O tome svedoče i komentari na društvenim mrežama. Mnogi navijači smatraju da se ništa suštinski neće promeniti u Humskoj, jer se Vučelić manje-više nije ni pitao mnogo u poslednje vreme. Zbog toga zahtevaju da, kada je već otišao predsednik, isto to uradi i generalni direktor, po mnogima, glavni krivac za višegodišnje posrtanje kluba iz Humske.

Tako pojedini korisnici tvitera smatraju da će uskoro na Vučelino mesto doći Vazura, a da će nekog drugog postaviti za generalnog direktora.

"Vazura samo preuzima Vučelino mesto, a nekoga postavlja na svoje", piše jedan korisnik tvitera.

Veliki broj navijača smatra da je najodgovnrniji Vazura, a to pojedinci na tviteru i naglašavaju.

"Zmija se tuče u glavu, a u Partizanu zna se ko je zmija. Ovo ništa ne znači ako Vazura ne podnese ostavku. Možemo da budemo zadovoljni samo kada ode Vazura i dođu normalni ljudi", takođe su neki od komentara.

Pojedinci pozivaju organe reda da dođu u klub i prečešljaju prostorije.

"I Vazura da podnese ostavku. A onda da da usledi nezavisna revizija poslovanja i ako ima osnova za krivične prijave", glasi jedan od komentara.

Neki od simpatizera podsetili su i na ranije ostavke u fudbalskom klubu, pa pozivaju i Vazuru da to uradi.

"Pre tri ili četiri godine otišao je Vuletić, prošle godine Iliev, ove Vučela, znači dogodine i Vazura. Vučela nije bio četiri meseca na stadionu, Vazura da ode", još neki su od komentara.

Na kraju krajeva, bilo je i urnebesnih komentara, koji aludiraju da klub iz Humske doskora nije imao ni struju.