• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2023

12:12

Crno-beli odlučili! Važno obaveštenje za sve "grobare"

Starsportphoto

Partizan

Crno-beli odlučili! Važno obaveštenje za sve "grobare"

Podeli vest

Usled velikog interesovanja za sezonske karte KK Partizan, koje se najbolje ilustruje kroz više od 30.000 registrovanih navijača zainteresovanih za kupovinu, crno-beli su odlučili da pojasne navijačima kako će funkcionisati cela procedura.

Usled promene tiketing partnera, crno-beli odlažu početak prodaje sezonskih ulaznica (prva faza, obnova starih mesta) i ona će početi do 6. septembra. 

Foto: Informer

 

Saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti:

"Nakon rekordne prodaje sezonskih ulaznica i rekrodne gledanosti u sezoni 2022/23, crno-beli će i u narednoj sezoni nesumnjivo imati snažan vetar koji će im dati njihovi verni navijači.

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati u tri faze.

U prvih sedam dana prodaje, svi vlasnici sezonskih karata iz sezone 22/23 će biti u prilici da obnove, to jest sačuvaju svoje mesto. U ovoj fazi, moguće je samo kupiti kartu za mesto koje je vlasnik imao prošle sezone.

Foto: Starsportphoto

 

 

Druga faza prodaje traje četiri dana i u toj fazi vlasnici sezonskih ulaznica iz 2022/23 mogu da, ukoliko to žele, u novoj sezoni promene svoje mesto. Za njih i platinum članove koji imaju pravo preče kupovine će biti rezervisan ovaj period ekskluzivne prodaje. Nakon isteka prvih sedam dana obnove starih mesta, ona se više neće čuvati. Na taj način biće omogućena kupovina onih mesta koja nisu obnovljena u prvih sedam dana.

Treća faza prodaje počinje nakon tih 11 dana i tokom nje će se sve raspoložive karte naći u slobodnoj prodaji. Cene sezonskih ulaznica kao i kanale prodaje, Klub će saopštiti najkasnije 1. septembra.

Od utorka, 29.08. u 9 časova, dostupan je i pozivni centar na broju 069 164 1992 za sva pitanja i nedoumice u vezi sa sezonskim ulaznicama. Pozivni centar će biti dostupan radnim danima (ponedeljak-petak) od 9 do 17 časova.

Članske karte i majice na koje su navijači ostvarili pravo kroz donacije u akciji „Jedan Partizan imamo“, a nisu ih do sada podigli, moći će da se preuzmu prilikom kupovine sezonskih karata, na prodajnim mestima novog tiketing partnera. " - stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija