Autor: Informer.rs

26.11.2023.

16:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Dolazi kraj Partizanovim mukama? Kapiten se vraća na teren, evo i kad!

Košarkaški klub Partizan u poslednjih nekoliko nedelja prolazi kroz rezultatsku krizu i u ABA ligi i u Evroligi, a brojni stručnjaci i navijači smatraju da je razlog za to činjenica da je zbog povrede van stroja iskusni kapiten Kevin Panter (30).

Sjajni šuter, iako nije bio u dobroj formi pre nego što se povredio, van terena je punih mesec dana i njegov povratak na parket navijači željno iščekuju. Prema navodima portala "Mocart sport", sjajni šuter mogao bi da zaigra već u četvrtak na utakmici 11. kola Evrolige protiv grčkog Panatinaikosa!

Informer

Panter se povredio na evroligaškom derbiju protiv Crvene zvezde i kako je tada saopšteno iz kluba, stradala mu je zadnja loža. Iako su prvobitne najave bile da će pauzirati oko dve nedelje, usledila je jednomesečna pauza, a na teren će se prema najavama pomenutog portala vratiti za četiri dana.

To znači da će propustiti sutrašnju utakmicu protiv Borca u okviru ABA lige, a ostaje da se vidi koliku ulogu će imati protiv grčkog velikana, s obzirom na to da dugo nije bio na terenu.

Crno-beli su bez svog kapitena doživeli neugodne poraze u okviru ABA lige od Mege, Igokee i Cedevita Olimpije, dok bez njega u Evroligi imaju skor od tri trijumfa i isto toliko poraza.