• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

16:28

Partizan protiv Borca traži oporavak nakon dva vezana poraza

Starsportphoto

Partizan

Partizan protiv Borca traži oporavak nakon dva vezana poraza

Podeli vest

Crno-beli u 9. kolu ABA lige sutra uveče dočekuju Čačane (20.00, Arena premijum 1).

Upali su košarkaši Partizana u krizu igre i rezultata, pa im je pobeda protiv Borca neophodna kako bi se vratili na pravi kolosek.

Izabranici Željka Obradovića u petak su izgubili u gostima od Efesa u Evroligi, a prethodno ih je u regionalnom takmičenju i Cedevita Olimpija savladala u Ljubljani. Tačnije, na poslednjih pet utakmica "parni valjak" ima samo jedan trijumf i to onaj protiv Albe u Beogradskoj areni.

Baš zato u taboru aktuelnog šampiona Jadrana veoma ozbiljno shvataju duel sa Čačanima.

- Rival nam je tim koji igra izuzeto brzu košarku. Promenili su ekipu i stil u odnosu na prošlu godinu. Dobri su u tranziciji, imaju veoma pokretne i nezgodne igrače i to je prva stvar o kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene. Odgledali smo mnogo utakmica, a to je najveći problem koji sam apostrofirao pred meč. Naša reakcija na njihovu brzinu - rekao je Obradović.

Foto: Starsportphoto

Mateuš Ponjitka

Poljski reprezentativac Mateuš Ponjitka smatra da crno-beli moraju da pokažu ko su i šta su, pogotovo nakon tri poraza ove sezone u ABA ligi.

- Definitivno je to agresivan protivnik, doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo. Treba da budemo čvršći, da igramo bolje, jače i da odbranimo domaći teren. Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobeđujemo. Bitno je da odigramo timski - naglasio je Ponjitka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija