Autor: Informer.rs

26.11.2023.

19:06

Foto: Starsportphoto

Sport

Aleksa nosi zavoj preko nosa, Trifa zbog kolena jedva hoda! Procurio snimak sa treninga KK Partizan (VIDEO)

Košarkaši Partizana sutra (20.00, Arena 1 premijum) protiv Borca nastavljaju takmičenje u ABA ligi, a na tom meču za crno-bele neće igrati već duže odsutni prvotimci.

Kako je saopšteno iz Humske, na utakmici regionalnog takmičenja Željko Obradović neće moći da računa na Kevina Pantera, koji bi na teren trebalo da se vrati u četvrtak. Ipak, povratak još uvek nije izvestan u slučajevima Alekse Avramovića i Uroša Trifunovića, a sada je isplivao i snimak sa treninga u kojem se jasno vidi u kakvom stanju su njih trojica.

Što se tiče Pantera, utisak je da bez ikakvih problema obavlja zadatke i da mu je fokus na povratku u staru šutersku formu. Sa druge strane, Avramović je takođe u trenažnom procesu, ali sa zavojem na nosu, pa je pitanje kada će on biti na raspolaganju Obradoviću, s obzirom na osetljivost povrede.

Na treningu se našao i Trifunović, koji je, za razliku od pomenutih saigrača, ovog puta bio u civilu, sa steznikom preko desnog kolena. Zasad deluje da je povremeni reprezentativac Srbije najdalje od povratka na parket. Kako bilo, njih trojica neće nastupati sutra protiv Borca, a za neke naredne utakmice verovatno će Panter biti u protokolu.

Informer

Podsetimo, kapiten crno-belih povredio se još 26. oktobra u toku evroligaškog derbija sa Crvenom zvezdom, kada mu je nastradala zadnja loža. Trifunović je nedavno povredio koleno, dok je Aleksi pukao nos na utakmici protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani. To mu je drugi lom nosa u poslednjih godinu dana, a klub će zbog toga reagovati i dovesti američkog plejmejkera Jogija Ferela.