Autor: Informer.rs

21.01.2024.

09:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Odlazi, najgori si... Navijači Partizana bljuju vatru, opleli po Kaminskom

Crno-beli su u Evroligi poraženi od  Panatinaikosa u Atini. Kaminski se nije naigrao, a imao je i manji okršaj sa trenerom Željom Obradovićem.

Centar je stigao letos iz NBA lige u Partizan, a pored nekoliko dobrih partija, u poslenje vremen samo nervira navijače. "Grobarima" je prekipelo kada su videli novi video koji je postavio na TikToku. Kaminski  pravi snimke sa suprugom Eš, a najnoviji je naišao na osudu navijača, jer se na snimku vidi Frenk kako pleše uz pesmu "Work it", što je zasmetalo "grobarima"

Osim TikToka, snimak je postao viralan i na Tviteru.  Navijači kažu da će nagrabusiti ako video bude video trener Obradović, kao i da je Kaminski zaslužio crveni karton: "Navijačima se ovo neće dopasti", "Evo zašto gubimo", "Bolje igra ovde nego na terenu", "Mrš iz Partizana", "Odlazi", "Bolje bi bilo da znaš nešto o košaraci","Ti si najgori centar u istoriji", samo su neki od komentara navijača Partizana.

Podsećamo, u finišu druge četvrtine meča u Atini pri rezultatu 40:31 za domaćina, Obradović je izveo iz igre Kaminskog, a on je zbog toga pobesneo na klupi za rezerve. Počeo je da udara nogama o reklamu ili o parket, a u tom momentu prišao mu je Željko Obradović i o očitao bukvicu. Frenk je u prvi mah krenuo nešto da objašnjava treneru, ali se do kraja meča nije vraćao na parket.