• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2024

09:53

Tenzije u Atini! Kaminski divljao na klupi, Željko mu očitao bukvicu! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Tenzije u Atini! Kaminski divljao na klupi, Željko mu očitao bukvicu! (VIDEO)

Podeli vest

Američki centar ima sve manju ulogu u timu crno-belih.

Košarkaši Partizana nisu uspeli sinoć da naprave čudo u Atini i da savladaju Panatinaikos, pošto su poklekli u poslednjoj četvrtini i doživeli poraz rezultatom 84:71.

Držao se dobro tim Željka Obradovića u prve tri četvrtine i imao je nekoliko napada da se rezultatski "odlepi", ali Panatinaikosu je proradio šut i uspeli su da ostvare jako bitnu pobedu u borbi za što bolju poziciju pred plej-of.

Crno-beli su sinoć imali mnogo problema da zaustave Matijasa Lesora i visoke igrače "zelenih", pa je šansu da pomogne pod košem, nakon dve utakmice "hlađenja", dobio i američki centar Frenk Kaminski (30), koji je uskočio da nakratko zameni Bruna Kabokla. I po svemu viđenom, nije je iskoristio.

Nekadašnji centar Šarlota igrao je nepuna dva minuta i očigledno je da nimalo nije bio zadovoljan tom činjenicom. A izgleda ni Željko Obradović nije bio zadovoljan njegovom igrom.

Foto: Starsportphoto

 

 

U finišu druge četvrtine pri rezultatu 40:31 za domaćina, Obradović je izveo iz igre Kaminskog, a on je zbog toga pobesneo na klupi za rezerve. Počeo je da udara nogama o reklamu ili o parket, a u tom momentu prišao mu je Željko Obradović i verovatno očitao bukvicu kako treba da igra.

Foto: Starsportphoto

 

 

Frenk je u prvi mah krenuo nešto da objašnjava legendarnom stručnjaku, popularni Žoc je to saslušao, a onda mu je ukazao na sve propuste u igri. Do kraja meča, Amerikanac srpskih korena nije se vraćao na teren.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Što se tiče statusa Kaminskog, njegova uloga u prvom timu crno-belih je sve manja i manja. U pobedama protiv Cibone i Makabija nije dobio ni minut, a u prethodnom porazu od Fenerbahčea na terenu je proveo 12 minuta.

Obradović je nakon velikog preokreta protiv "Ponosa Izraela" govorio zbog čega mu je smanjio minutažu.

Frenk nam u napadu daje mnogo stvari, ali svi znamo da ima neke odbrambene probleme, ali tu smo da mu pomognemo. Kada analiziramo neke greške i kada gledamo, to je da se uštineš i pitaš da li je moguće - govorio je Obradović.

To što je Obradović tada govorio, između ostalog, odnosilo se i na izdanje Kaminskog u nedavnom derbiju koji je dobila Crvena zvezda. Amerikanac je tada imao velikih problema da zaustavi Fredija Gilespija, igrača daleko manjeg renomea od njega.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!
Društvo

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da se početkom avgusta očekuje otvaranje novog kineskog tržnog centra "Evroazija" na Novom Beogradu. On je naglasio da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednost, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje. "Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri", rekao je Vesić.

26.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija