Autor: Informer.rs

21.01.2024.

17:44

Foto: Starsportphoto

Sport

Sjajne vesti za Partizan! Miljenik "grobara" ponovo na terenu!

Organizator igre Partizana Aleksa Avramović (29) oporavio se od povrede skočnog zgloba i biće spreman za sutrašnji meč svog tima u Beogradskoj areni protiv Mege (19.00, Arena 1 premijum).

Reprezentativac Srbije povredio se u decembru na meču protiv Armanija i prve prognoze bile su da će propustiti veliki deo ostatka sezone. Ipak, nepuna dva meseca kasnije, Aleksa je počeo da trenira, a sada će biti spreman i da se vrati na teren.

Informer

Energični plejmejker u poslednjih nekoliko godina imao je nekoliko maleroznih povreda. Tako je samo u prethodne dve sezone lomio nos, obe šake, a imao je i pomenutu povredu skočnog zgloba zbog koje je propustio važne utakmice tokom decembra i januara.

Zbog svih tih problema rukovodstvo kluba i trener Željko Obradović angažovali su još jednog plejmejkera, Džejlina Smita, pa bi u narednom periodu ekipa mogla konačno da bude kompletna.

Međutim, pitanje je i da li će biti tako protiv Mege. Kapiten Kevin Panter i krilni igrač Džejms Naneli u prethodnih nekoliko dana imali su problema sa temperaturom i još uvek se ne zna hoće li nastupiti na sutrašnjem meču, koji će simbolično biti posvećen nedavno preminuloj legendi Dejanu Milojeviću.