• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

15:57

Partizan i Mega Miloju u čast besplatno i apel: Obucite crne majice!

Starsportphoto©

Partizan

Partizan i Mega Miloju u čast besplatno i apel: Obucite crne majice!

Podeli vest

Košarkaši Partizana dočekaće ekipu Mege sutra od 19.00 (Arena 1 premijum) u 17. kolu Admiral Bet lige. Ulaz za meč biće slobodan u čast preminulom Dejanu Milojeviću zbog čega čelnici crno-belih apeluju da svi navijači obuku crne majice.

Popularni Miloje ostavio je dubok trag u oba kluba i zbog toga je odlučeno da ulaz bude besplatan, a crnim majicama da se iskaže žaljenje prema nekadašnjem košarkašu i treneru.

"Klub poziva sve navijače koji sutra dođu u Arenu, da na sebi imaju crnu majicu ili duksericu kako bi i na taj način odali počast legendarnom Dejanu Milojeviću koji je preminuo od poslednica srčanog udara" , objavio je Partizan na svom zvaničnom sajtu.

Milojević je najbolje igračke partije pružao nastupajući za "parni valjak", dok se u trenerskom poslu afirmisao kao strateg Mege.

O voljenom preminulom kolegi govorio je šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović.

- Utakmica je posvećena Dejanu Milojeviću koji nas je veoma rano napustio. Ne treba ponavljati sve ono što se o Dejanu zna, kakav je bio čovek igrač i trener. Mislim da je sve poznato. Prava tragedija, ali nadam se da će svi ljudi kojima je Dejan bio u srcu prepoznati i doći na tu utakmicu između njegova dva kluba, Partizana i Mege - rekao je Obradović.

Foto: Starsportphoto

 

Trofejni trener se potom osvrnuo i na ambicioznu, mladu ekipu Mege koja tradicionalno dobro igra protiv njegovog tima.

- Naravno da ćemo probati da igramo dobro. Mega je igrala izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Mladi igrači, uvek željni dokazivanja. Mislim da će tako biti i ovog puta. Najvažnije je da navijači prepoznaju i dođu u velikom broju na utakmciu koja je posvećena Dejanu Milojeviću - objasnio je popularni Žoc.

Crno- beli ove sezone ne briljiraju u regionalnom takmičenju sa upisana četiri poraza. 
Jedna od ekipa koja je aktuelnom šampionu "uzela meru" bila je upravo Mega i na to ukazuje Alen Smailagić.

- Mega je mlada ekipa koja igra sa dobrom energijom. Izgubili smo od njih prošli put, probaćemo da uđemo maksimalno ozbiljno u utakmicu i ovog puta dođemo do pobede - rekao je bivši NBA igrač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija