• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

15:25

Kirjos objasnio svetu: Đoković glavni favorit, Francuz nije igrao tako loše!

AP Photo/Hakim Wright Sr.

Tenis

Kirjos objasnio svetu: Đoković glavni favorit, Francuz nije igrao tako loše!

Podeli vest

Pljušte pohvale na račun Novaka Đokovića posle dominantne predstave u osmini finala Australijan Opena.

Novak Đoković je fenomenalnom igrom izborio plasman u četvrtfinale Australijan Opena. Oduševio je srpski as prikazanim tenisom planetu, a posebno Nika Kirjosa.

Australijanac je sipao pohvale na račun najboljeg tenisera u istoriji i čini se da su se prosto utrkivali ko će bolje da opiše sve ono što Nole radi.

- Gledajte, mislim da je Novak odgovorio na sva pitanja. U prve dve runde se mučio, ali je sada glatko pobedio igrača kao što je Manarino. Za mene, Đoković je glavni favorit za osvajanje Australijan Open - rekao je Kirjos.

Australijanac je takođe dodao da je Manarino imao najteži mogući test u svetu tenisa.

- Francuz uopšte nije igrao tako loše. Jasno je da je u prethodnim rundama imao nekoliko iscrpljujućih mečeva u pet setova, pritome ima i 36 godina, verujem da je bio umoran za najteži mogući test protiv Novaka - podvukao je Kirjos.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija