Autor: Informer.rs

23.01.2024.

13:45

Foto: EPA

Sport

Kaminski zahvalan: Nema reči kojima bih opisao "grobare"!

Amerikanac pristigao u redove crno-belih iz NBA lige je značajno izgubio minute u rotaciji Željka Obradovića, a u igru protiv Mege ušao je sredinom treće četvrtine.

Njegove prve minute navijači su dočekali ovacijama i nekadašnja zvezda univerziteta Viskonsin im je vratila sa ubačenih 14 poena .

Informer

Frenk Kaminski

Kaminski je nakon meča hvalio navijače i zahvalio im na podršci koju su mu pružili.

Nikada u karijeri i životu nisam doživeo podršku kakvu imam ovde. Mnogo mi to znači. Sjajno je kada dobijete takve ovacije pre ulaska u igru. Bila je neverovatna energija, a meni to mnogo znači kada igram. Nemam dovoljno lepih reči da kažem za naše fantatične navijače - rekao je popularni "Frenk d tenk" za "Partizan TV".

Podsećamo, centar Partizana je prvu redukciju minuta doživeo zbog udarca u rebro, a povratak nije tekao kako su se Obradović i Amerikanac nadali.

Informer

Željko Obradović i Kaminski u razgovoru sa sudijom

Slabo izdanje na parketu i navodni sukobi sa trofejnim trenerom doprineli su frustraciji Kaminskog, koji tek treba da opravda epitet jednog od najvećih ovogodišnjih pojačanja u Evroligi.

Da li je dobro izdanje protiv Mege korak u dobrom pravcu videćemo već u petak kada Partizan bude ugostio litvanski Žalgiris u 23. kolu Evrolige.