Autor: Informer.rs

28.01.2024.

23:25

Foto: Starsportphoto

Sport

"Grobari" besni: Najveća krađa u istoriji košarke, nemate m*da! (Tvitovi)

Crveno-beli su večeras bili domaćini i uspeli su, mnogo teže nego što se prvobitno činilo, da ostvare pobedu u nezaboravnoj završnici. 

Partizan se vratio posle katastrofalnog prvog poluvremena, imao je nerešen rezultat, ali je Jago Dos Santos ubacio koš koji je odlučio pobednika.

Naravno, reakcije navijača crno-belih nisu izostale i Tviter je preplavljen njihovim komentarima. Veliki broj "grobara" smatra da su za pobedu najzahvalnije sudije, za koje smatraju da su oštetile njihov tim.

"Najveća krađa u istoriji košarke", "Hoćete prećutati ovu razbojništvo Zvezdinih specijalaca Pukla i Obrkneževića?", samo su neki od tvitova koji targetiraju arbitre.

Međutim, ima i onih koji za najveće krivce smatraju same aktere na terenu - igrače, tačnije, njihov loš pristup.

"Sramotna igra, sramotna odbrana. Jago sam pretrči teren i da koš, dokle više?!", "Najiskrenije se nadam da je ovo poslednji derbi sa ovakvim pristupom", "Izgubljena utakmica u prvoj četvrtini", nizali su se komentari "grobara".

Bilo je i onih koji su lošu igru i poraz pripisali pojedincima.

"Tanko, pretanko. Šta je sa kapitenom?", "Niste ni zaslužili pobedu zbog bezmu*og Pantera i loših Avramovića i Smajlagića", "Avramoviću, pogodi nešto!", grmele su pristalice "parnog valjka".

Ljubimci "grobara" će imati priliku da poprave utisak već naredne nedelje, jer im predstoji duplo kolo Evrolige.

Prvo će "na noge" Monaku u sredu, a potom će snage odmeriti sa Virtusom u Bolonji u petak.

Naredni protivnik u ABA ligi biće im Split 05. februara u Beogradskoj areni.