Autor: Informer.rs

24.02.2024.

11:40

Foto: Starsportphoto

Sport

Au, kakav doček fudbalerima Partizana! Gorela Surdulica zbog crno-belih! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Partizan je pred novo kolo u Superligi prvi na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na šampiona Crvenu zvezdu. Lidersku poziciju držali su tokom većeg dela jesenje polusezone, uprkos činjenici da na svom terenu nemaju podršku navijačke grupe sa južne tribine.

Za razliku od mečeva u Humskoj, Partizan itekako ima fantastičnu podršku na gostovanjima, o čemu svedoči i snimak koji je nastao sinoć u Surdulici. Na Instagram stranici "Grobarizacija" objavljen je snimak na kojem se vidi kako navijači crno-belih dočekuju fudbalere u ovom gradu na jugu Srbije.

Informer

U trenucima kada se autobus približavao ka konačnom odredištu, navijači su upalili baklje i počeli da skandiraju, što je bez ikakve sumnje oduševilo Igora Duljaja i njegove pulene.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Podsetimo, navijačka grupa "grobari" juče se oglasila i za vrlo loše stanje u klubu, o čemu svedoči samoinicijativni odlazak Ksandera Severine, okrivili su aktuelno rukovodstvo na čelu sa generalnim direktorom Milošem Vazurom.

"Teror nad FK Partizan se nastavlja! Sezona za sezonom bez trofeja, sa ogromnim minusom u kasi i podaničkim mentalitetom koji prosi za mrvice - očigledno su poželjni modus operandi onima koji odlučuju i kojima otmica Partizana odgovara. Koliko god mi imali strpljenja i trpeljivosti toliko je uprava kluba bezobraznija i drskija. Koliko god mi, zbog igrača i rezultatskog zaleta, spustili tenziju oko kluba toliko neljudi iz uprave na to gledaju kao na našu slabost. Nema problema "gospodo", među nama više nema pardona. Potrudićemo se da vam zagorčamo svaki naredni dan nasilno proveden u Partizanu", glasi deo saopštenja.