• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. G.

22.02.2024

14:42

Vazura za Informer o slučaju Severina: Dugujemo mu 25.000 evra, ali nema osnova za raskid!

ATA Images

Partizan

Vazura za Informer o slučaju Severina: Dugujemo mu 25.000 evra, ali nema osnova za raskid!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura oglasio se za Informer i rekao da Ksander Severina nema nijedan osnov da traži raskid ugovora sa klubom iz Humske.

Funkcioner crno-belih priznaje da se fudbaleru sa ostrva Kurasao duguje iznos od 25.000 evra, ali da su u pitanju bonusi koji je trebalo da budu isplaćeni 1. februara i da to nije razlog da se saradnja okonča.

Vazura kaže da juče ništa nije nagoveštavalo da može doći do ovoga do čega je došlo.

- Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom - poručuje Vazura.

Foto: Starsportphoto

Ksander Severina

Kao bomba danas je odjeknula vest da je krilni napadač Partizana Ksander Severina zatražio raskid ugovora, pošto mu klub duguje određeni novac. On je zbog toga kasno sinoć pokupio stvari i otišao za Holandiju, a kako stvari sada stoje, burni dani u Humskoj tek slede.

Kako se navodi, rukovodstvo crno-belih osim Severini duguje i njegovom menadžeru, kojem je još prilikom potpisa ugovora navodno obećano 50.000 evra. Sve ovo Partizanu se dešava svega dve nedelje pred derbi sa Crvenom zvezdom, što bi trebalo da bude utakmica koja odlučuje o prvaku države.

Severina nije jedini fudbaler koji je u poslednjih nekoliko godina odlučio da jednostrano raskine ugovor. Pre njega to su uradili Takuma Asano, Fuseni Dijabate, Nemanja Jović, a profesionalni ugovor nije hteo da potpiše ni Matija Popović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15