• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.02.2024

14:33

Navijači Denvera u ekstazi! Sad mogu da kupe legendarni Jokićev duks (FOTO)

profimedia

NBA

Navijači Denvera u ekstazi! Sad mogu da kupe legendarni Jokićev duks (FOTO)

Podeli vest

Navijači Denvera su u delirijumu, jer je opet u prodaji duks koji je nosio Nikola Jokić kad je bio dečak.

Godinama je na društvenim mrežama viralna fotografija petogodišnjeg Nikole u plavom duksu na kom piše Denver Nagets.

Fotka je nastala 2000. godine. Tada je u Srbiji malo ko znao za Nagetse, a dvadesetak godina kasnije svi navijaju za njih i ustaju usred noći kako bi gledali srpskog reprezentativca, koji je prošle sezone doneo klubu prvu NBA titulu u istoriji. 

Navijači su se na društvenim mrežama često žalili što danas ne mogu da kupe duks koji je nosio petogodišnji Nikola. Neko ih je čuo. Jedan američki proizvođač sportske opreme je objavio retro kolekciju, a taj duks sada košta  80 dolara. Takođe, možete da klupite i duks sa kapuljačom, majicu, kačket i kapu.

Navijači na društvenim mrežaam su oduševljani: "Super izgleda""Moram da klupim ovaj duks", "Sjajan je", neki su od komentara na društvenoj mreži "X".

 

 

- Priča o sudbini zapisanoj u zvezdama. Nikola Jokić. Sombor. Srbija, neke 2000. godine, petogodišnjak u duksu Denver Nagetsa, tima za koji će 22 godine kasnije potpisati najveći ugovor u istoriji svetske kosarke, do danas. Šanse da dečak iz Sombora uopšte dobije duks malo poznatog tima iz Amerike davne 2000.  godine su bile male. Šanse da je neko u Somboru čuo (ili navijao) za Nagetse, jos manje. Ali šanse da ce dečak koji tada nije ni pokazivao ljubav prema košarci, igrajući upravo u tom klubu osvojiti dve uzastopne MVP titule u najjačoj ligi na svetu i potpisati super maks ugovor su bile ravne nuli. Pa opet, sve se baš tako desilo. Ljudi koji ispisuju stranice istorije, kreiraju svoje sudbine, čine nemoguće mogućim, prvenstveno zbog toga sto su spremni da rade više i jače od drugih, da budu maksimalno fokusirani na cilj ispred sebe, da imaju veru u sebe i prepoznaju znakove na putu, koji im je na neki način ipak bio zapisan u zvezdama", napisao je Miško Ražnatović pre dve godine na Instagramu uz Nikoliku fotografiju u plavom duksu..

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija