• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

20.02.2024

10:01

Čuveni NBA trener čestitao Jokiću, pa "bocnuo" Karmela

EPA

NBA

Čuveni NBA trener čestitao Jokiću, pa "bocnuo" Karmela

Podeli vest

Nekadašnji čuveni trener u NBA ligi, Džordž Karl (72), čestitao je protekle noći Nikoli Jokiću rođendan, ali je iskoristio priliku i kako bi "pecnuo" svog bivšeg igrača Karmela Entonija.

Popularni Melo nikada nije bio aktuelniji na našem prostoru, a razlog za to je njegov "sukob" sa Darkom Miličićem i urnebesni odgovor našeg bivšeg asa..

Ovoga puta je Džordž Karl iskoristio priliku kako bi, uz čestitke Jokićevog rođendana, suptilno prozvao i svog nekadašnjeg pulena Entonija.

 

 

"Srećan rođendan šampionu, najboljem saigraču i najboljem igraču u istoriji Denver Nagetsa koji je nosio broj 15", napisao je proslavljeni trener na svom Iks nalogu.

Upravo taj broj je nosio Karmelo dok je igrao za Karla u Nagetsima. Njih dvojica su najveći uspeh imali 2009. kada su stigli do finala Zapada, ali ih je tamo dočekao kasniji šampion, Los Anđeles Lejkers.

Karl je direktno prozvao Karmela zbog njegovih komentara da je zaslužio da mu ekipa iz Kolorada povuče "15-icu" iz upotrebe, umesto što je nosi Nikola.

Popularni "besni Džordž" je tokom karijere imao česte nesuglasice sa tadašnjom zvezdom "grumenja", a sve je to izneo u javnost kada se penzionisao i povukao iz trenerskog posla.

Foto: EPA

Džordž Karl i Karmelo Entoni 2009.

Strasti među njima se ne smiruju i samo se čeka prava prilika da jedan pomene ovog drugog u negativnom kontekstu.

Podsetimo, Karl je najviše uspeha kao glavni trener imao dok je sedeo na klupi Sijetl Supersoniksa.

Popularni "zeleni" su, predvođeni Šonom Kempom i Gerijem Pejtonom stigli do NBA finala 1996, ali je tamo čekao moćni Čikago, pa je Sijetl ostao bez šampionskog prstena.

Na klupu Denvera seo je 2005. i tamo ostao sve do 2013.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija