• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2024

09:26

Šok priča čuvenog NBA asa: Jurio sam Miličića po teretanama, hteo sam da to rešim sa njim! (VIDEO)

Starsportphoto

NBA

Šok priča čuvenog NBA asa: Jurio sam Miličića po teretanama, hteo sam da to rešim sa njim! (VIDEO)

Podeli vest

Legendarni košarkaš vratio se 21 godinu unazad i pričao o čuvenom draftu.

Nekadašnja zvezda NBA lige, Karmelo Entoni (39), otvoreno priznaje da mu nije bilo pravo kada je 2003. godine na draftu pre njega izabran bivši srpski košarkaš Darko Miličić (38)!

Bilo je to čuveno leto, kada su u najjaču košarkašku ligu na svetu ušli Lebron Džejms, Dvejn Vejd, Kris Boš i drugi, a između ostalog, klubovi su među prvima mogli da biraju i Darka Miličića i Karmela Entonija.

Podsetimo, Lebron je tada bio prvi pik na draftu i izabrao ga je Klivlend, potom je na red došao srpski centar i otišao je u Detroit, a tada je važio za jednog od najtalentovanijih visokih igrača na svetu. Tek na trećem mestu bio je popularni Melo, koji 21 godinu kasnije u razgovoru sa Dvejnom Vejdom priznaje da mu je bilo izuzetno krivo što on nije otišao u Detroit, već u Denver.

Foto: Starsportphoto

 

 

Detroit je tada sa Darkom u timu osvojio NBA prsten i to je očigledno činjenica koja itekako muči Karmela, koji je tokom karijere važio za fantastičnog igrača koji nikad ništa nije osvojio.

- Meni je uoči drafta rečeno da ću biti drugi pik i samim tim već sam imao u glavi da ću igrati za Detroit. Samopouzdanje mi je poraslo, bio sam u kampu Sirakjuza, dobio trenerke, čarape i lopte od Detroita... Kao da sam već njihov član. A onda se to nije dogodilo. Sve manje je počelo da se priča o mom odlasku tamo, kao da se nešto dešava - započeo je Karmelo priču u podkastu sa Vejdom.

Foto: EPA

Karmelo Entoni (broj 15) iz dana kada je igrao za Denver

 

Potom je nastavio i otkrio da je pravi razlog za njegovu brigu bio upravo Darko.

- Čuo sam priče da će Detroit dovesti Darka i odmah sam se spremio da idem tamo. Morao sam da ga pronađem tamo gde trenira, da dođem do njega. Išao sam u svaku teretanu da ga nađem i pitao sam se gde ga kriju? To je živa istina. Hteo sam da ga pronađem i da ga pobedim u basketu jedan na jedan. Da pokažem da je Detroit trebalo mene da izabere - ne skriva Karmelo.

Bivši as, koji je nedavno ne tako pohvalno pričao i o Nikoli Jokiću, kaže da mu je situacija sa Miličićem urušila samopouzdanje.

- Bio sam klinac, ali morao sam da izađem zreliji iz te situacija. Da sam završio u Detroitu sve bi bilo drugačije. Kao klinac, već sam bio tamo, zamišljao se u toj kulturi i u tom timu. Bilo bi ludo - zaključuje Karmelo Entoni.

 

 

 

 

 

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija