• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2024

06:40

Da li Partizan potcenjuje protivnike? Anđušić je jasan! (VIDEO)

KSS

Partizan

Da li Partizan potcenjuje protivnike? Anđušić je jasan! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pobedom nad apsolutnim autsajderom Hercegovcem iz Gajdobre, rezultatom 92:67, ali su se namučili u prvom poluvremenu da slome otpor protivnika. Večeras od 21.00 (Arena 1 premijum) igraju protiv Vojvodine i opet su favoriti, a Danilo Anđušić otkriva da li crno-beli potcenjuju protivnike.

- Nije bilo potcenjivanja Hercegovca. Razlika je evidentna, ali ne smemo ni protiv koga da uđemo potcenjivački u utakmicu. Nekoliko puta ove sezone su nam se dešavale loše utakmice i porazi koji nismo smeli da imamo, to nam je bilo za nauk - jasan je povremeni srpski reprezentativac.

Anđušić dodaje i da je Vojvodina i te kako dobar tim.

- Pratili smo ih. Vojvodina je jako dobar, baš lepo sastavljen tim, igraju dobru košarku, što su pokazali protiv Mege. Verujem da niko nije očekivao da tako lako dođu do pobede. Vodili su u jednom trenutku i 20 razlike, to dovoljno govori koliko moramo da budemo fokusirani i ozbiljni. Verujem da neće biti lako. Znamo da su svi maksimalno motivisani protiv nas i da u nekim situacijama takve ekipe čak pružaju i mnogo više nego što možda mogu  - smatra Anđušić.

Srpski košarkaš je potom oduševljeno prokomentarisao navijače gostujućeg tima u jučerašnjem meču.

- Mi smo se iznenadili koliko je ljudi došao da ih bodri. Drago mi je da košarka živi i u drugim krajevima, da to nije samo Beograd - zaključio je Anđušić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija