• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

20.02.2024

09:35

Kamen da zaplače! Mihina ćerka objavila srceparajuće fotografije

instagram

Fudbal

Kamen da zaplače! Mihina ćerka objavila srceparajuće fotografije

Podeli vest

Viktorija Mihajlović, ćerka Siniše Mihajlovića, prisetila se momenata iz prošlosti na rođendan našeg legendarnog fudbalera.

Viktorija je 19. februara proslavila 27. rođendan, a dan kasnije, 20. februara, rođen je njen tata Siniša.  Da nije bilo opake bolesti Miha bi danas napunio 55 godina. Našalost, leukemija je posle tri godine borbe bila jača. Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. godine.

Posle Sinišine supruge Arijane, koja je objavila zajedničku fotografiju i emotivnu poruku, i njegovog brata Dražena, oglasila se i Viktorija na društvenoj mreži Instagram.

Podelila nekoliko fotografija sa ocem iz detinjstva i ostavila poruku koja slama srca.

"Sve najbolje ljubavi moja, gde god da si znam kako da te volim do tamo".

Mihina ćerka je sa ocem bila do kraja, pa je na njegov rođendan objavila fotografiju, koja slama srca, držala ga je za ruku. 

 

Foto: Instagram/viktorija mihajlović

Viktorija je bila sa ocem do kraja

 

"Ti si sve moje srce tata, čista duša Ponos mog života, moj heroj, moja velika ljubav", napisala je tada Viktorija na društvenim mrežama.

 


Legendarni Miha je posle Vojvodine i Crvene zvezde igrao u Romi, Laciju, Sampdoriji i Interu. Sedeo je na klupi Katanije, Fiorentine, reprezentacije Srbije, Sampdorije, Milana, Torina i Bolonje. 

Miha je tokom leta 2019. godine otkrio da boluje od akutne leukemije. Bio je u bolnici borio se kao lav, imao je tri ciklusa hemioterapija, sve dok nije bio podvrgnut transplataciji koštane srži. Krenuo je da se oporavlja, vratio se fudbalu, trenirao je Bolonju, a postao je i deda u oktobru 2021. Međutim, u septembru 2022. stanje mu se ponovo pogoršalo, a srpski as preminuo je u bolnici, 16. decembra iste godine. Miha je sahranjen u Rimu, na groblju "Verano". 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija