14.03.2024.

12:27

Foto: Starsportphoto

Sport

Natho se oglasio nakon kiksa Partizana! Evo šta je poručio "grobarima"

Kada se to možda i najmanje očekivalo, fudbaleri Partizana kiksnuli su na svom stadionu, izgubili su juče od Napretka u 25. kolu Superlige (1:0) i tako prepustili prvo mesto na tabeli Crvenoj zvezdi.

Iako je "parni valjak" u subotu uspeo da osvoji vredan bod u 172. "večitom derbiju" na "Marakani", samo četiri dana kasnije "grobari" su ostali u neverici.

Sijaset šansi promašili su crno-beli protiv Kruševljana, na to se nadovezalo i nekoliko diskutabilnih odluka sudije Nikole Radakovića, pogotovo ona iz 69. minuta kada su svi u Humskoj očekivali da pokaže na belu tačku nakon duela Nemanje Nikolića i golmana gostiju Vladimira Savića.

Trener Igor Duljaj imao je šta da kaže i zameri glavnom arbitru, a pored njega najglasniji u protestima bio je i zamenik kapitena Bibars Natho (36).

Informer

Natho u razgovoru sa arbitrima

Nije bilo lako domaćim igračima nakon poraza, svi su utučeni napustili teren, a izraelski vezista ostavio je poruku na svom Instagram profilu i poručio da se ekipa sigurno neće predati.

"Kada ljudi vide da pokušavate da uradite nešto nemoguće, oni će učiniti sve da vas slome. Ali, mi nikada nećemo odustati, jer mi smo Partizan", napisao je Natho.

Pored njega, oglasilo se i najskuplje zimsko pojačanje, Jung Džun Goh (22). Reprezentativac Južne Koreje imao je sličnu poruku kao i njegov saigrač.

"Veliko hvala navijačima za sjajnu podršku. Mi se nikada, nikada nećemo predati", naveo je mladi ofanzivac.

Tagovi:
sport FK Partizan Bibars Natho