23.03.2024.

18:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan se u Podgorici bori za drugo mesto ABA lige

Crno-beli će sutra od 17.00 časova gostovati Studentskom centru u meču 24. kola Aba lige. O prvom mestu više i ne maštaju, ali se sa Budućnošću bore za drugo mesto, pa im je svaka pobeda važna. Anđušić naglašava da ne smeju nikako da podcene Studentski centar. 

Informer

Danilo Anđušić

- Jako važna utakmica, pogotovo u borbi za drugo mesto s obzirom da je Budućnost izgubila prethodnu utakmicu. To nam je cilj, ne smemo da potcenimo protivnika, znamo koliko nam je teško bilo i ove sezone tamo na početku kada smo igrali Superkup, tako da moramo jako da se potrudimo da bismo pobedili - rekao je Anđušić. 

Zbog igranja na dva fronta, crno-beli nemaju kad da odmore, vež gaze iz meča u meč. Trener Željko Obradović oprezno pristupa Studentskom centru.

Informer

Željko Obradović

- Ritam utakmica se nastavlja, na redu je ABA liga. Menjamo čip kao i uvek, uz veliko poštovanje prema Studentskom centru. O tom timu se sve zna, u pitanju je ekipa koja zaista igra veoma dobro, napravila je podvig osvajanjem Kupa Crne Gore i zaslužuje poštovanje - zaključio je Obradović.