30.03.2024.

20:37

Foto: Starsportphoto

Sport

Duljaj: Zahid zbog religije ne spava noću i ne pije vodu! Najvažnija su 3 boda!

Saglasan je mladi stručnjak da Partizan nije blistao. Drugoplasirani tim prvenstva Srbije slavio je sa 1:0 i vratio se na minus četiri u odnosu na lidera Crvenu zvezdu, što je, za Duljaja i njegov stručni štab, ipak najvažnije.

Informer

- Ako se uzme u obzir činjenica da nismo pobedili tri utakmice, bilo je teško na psihološkom planu igrati protiv Spartaka. Mi smo naše navijače navikli na dopadljiv fudbal, a sada je bilo važno samo da pobedimo. Imali smo neku polu-inicijativu, iz nekog straha smo žurili, a trebalo je da stanemo na loptu. Rivalu smo dozvolili mnogo prekida, mogli smo bolje da odigramo u završnici, ali najvažnija su tri boda - ističe Duljaj za televiziju "Arena sport".

Informer

Tokom drugog dela meča povredio se Bibars Natho i zbog toga je morao da izađe van terena, a zamenjen je i Gajas Zahid, koji se žalio na grčeve. Duljaj otkriva da je internacionalac iz Norveške iz religijskih razloga, to jest zbog Ramazana, posti i da je možda to razlog zbog kojeg nije više imao snage.

- Zahid ne spava noću i ne pije vodu, religija je u pitanju. Iz tih razloga je imao grčeve i zato je zamenjen - kaže Duljaj.