02.04.2024.

16:03

Foto: Starsportphoto

Sport

Žao mi je Šćepovića, on je isti Ibrahimović! Bivši saigrač tužan zbog neuspeha napadača!

Gazi OFK Beograd sigurnim korakom ka Superligi Srbije, a jedan od najzaslužnijih za to je iskusni ofanzivac Saša Marković.

On je na 24 meča postigao devet golova i upisao četiri asistencije i sa pravom ga mnogi smatraju jednim od najboljih igrača u Prvoj ligi Srbije.

Informer

Gostovao je vezista u podkastu "Alseto" u kojem se dotakao brojnih tema, a otkrio je i da li će, ukoliko mu se u dresu OFK Beograda putevi ukrste sa Partizanom, slaviti eventualni gol?

- Naravno da ne bih mogao da se radujem ukoliko bih postigao gol protiv Partizana! Proveo sam fenomenalne četiri godine u Humskoj, osvojio titule, igrao Evropu, upoznao dosta prijatelja... Ne bih mogao da se radujem, ali sigurno bih dao maksimum za moj klub, tih 90 minuta bih izginuo na terenu. Daće Bog, da uđemo u ligu i da se borimo sa najvećima, kao što su Partizan, Zvezda, Vojvodina -  rekao je Marković.

Informer

Škola Partizana iznedrila je osim Saše Markovića nekoliko sjajnih igrača rođenih 1991. godine, a on ističe da zbog Marka Šćepovića i Adema Ljajića sa velikom pažnjom prati Novi Pazar, za koji ovaj dvojac nastupa.

Informer

- Deo te generacije, koja je bila vrlo dobra, bili su Šćepa i Adem. Nažalost, samo nas trojica ili četvorica smo uspeli. Čak mi je žao zbog Marka Šćepovića. Iako je imao vrhunsku karijeru, mislim da je trebalo da igra u nekoj od pet najboljih liga. Taj talenat, to je neverovatno. Vrhunski, bukvalno kao Ibrahimović, nego je imao taj peh sa povredom kad je bio u Olimpijakosu - poručio je Saša Maraković.