21.04.2024.

08:16

Foto: Starsportphoto

Sport

Navijači Partizana osuli drvlje i kamenje! Krađa, trebalo je da se spakuju...

Navijači Partizana su razočarani rezultatom, ne i igrom svog tima, ali žale što fudbaleri nisu napustiti teren posle penala za crveno-bele.

Crno-beli su besni prvo jer smatraju da je napadač Šerif Ndijaje napravio prekršaj nad Svetozarom Markovićem,  te da gol za 2:2 nije regularan, a eksplodirali su posle penala kojim je Zvezda došla do pobede (3:2). Sudija Pavle Ilić dosudio je penal za Zvezdu zbog faula levog beka crno-belih Nikole Antića na napadaču domaćih Osmanu Bukariju, a Aleksandar Katai doneo trijumf lideru Superlige.

Navijači crno-belih su besni, zameraju igračima što nisu napustili teren.

"Trebalo je da se spakuju i odu u svlačionicu. Niste vi ovo zaslužili", jedan je komentar navijačla na društvenoj mreži "X".

"Ovo se lako rešava - izađite sa terena".

Nadaju se navijači "parnog valjka" da Partizan neće igrati protiv Zvezde u Kupu.

Crno-beli smatraju da su pokradeni, kao što su i igrači poručili posle poraza.

"Cigani su najjači na svetu, ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Ni urnisani Partizan ne mogu na fer i pošteno".
 

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj bio je posle meča prutalniji od navijača. Poručio je da je njegov klub u 173. večitom derbiju pokraden, kao i da je sudija Pavle Ilić, prema njegovim rečima, zbog suđenja zaslužio da završi u zatvoru!

- Nije problem dobiti ili izgubiti, ali mi je bilo neprijatno da budem na "Marakani". Sudija je čuvar zatvora, ali njemu više priliči da bude s druge strane rešetaka. Njemu i onome ko ga je poslao. Žao mi je igrača koji su sve to morali da trpe - rekao je Kralj.

Bonus video