16.05.2024.

05:36

Foto: Starsportphoto

Sport

Sramno, bez*udo... "Grobari" ogorčeni, žestoko udarili na igrače (FOTO)

Crvena zvezda je pobedila Partizan i u drugom meču finala ABA lige 80:73 (17:19, 21:19, 23:19, 19:16) i sada vodi sa 2:0 u ovoj plejof seriji. Naredni meč na programu je u nedelju od 20:30 i u "Beogradskoj areni" Partizan će braniti goli život, dok Zvezda ima prvu od tri meč lopte.

Nemanja Nedović koji je nervirao navijače tokom prve utakmice, ali je u drugoj u prvom poluvremenu uspeo da ubaci 21 poen, dok su crno-bele pošteno maltretirali Miloš Teodosić i Džoel Bolomboj. U ključnim trenucima ubacili su važne poene i prelomili meč u korist domaćina. Džoel je ubacio 10, a devet poena Teo. Kod Partizana se istakao Džejlin Smit sa 12 poena, a po11 su dali Zek Ledej, Pi Džej Doužer i Bruno Kaboklo.

Opet su crno-beli navijači, kao i posle prvog duela, imali primedbi na suđenje, ali su pre svega razočarani igrom svojih ljubimaca. Jedini koji je zaslužio pohvale u ekipi Željka Obradovićča bio je Džejlen Smit, koji je pogodio četiri trojke i držao je rezultatski priključak. Posebno su navijače razočarali Panter, Naneli i Ledej.

"Sudije ili ne, mi nemamo ni kavlitet, a ni mentalitet da dobijemo ovo finale... Izgleda opet čekamo sledeću sezonu", smatra jedan anvijač na društvenoj mreži "X".

"Da sklonimo na stranu sudije i sve, ovo sto su prikazali kosarkasi Partizana veceras se moze okarakterisati kao: sramno, bezmudo, nezainteresovano. Bolje da ste rekli da vam se ne igra nego ovako da pravite kosarkase od Jaga i Bolomboja. Smitu koliko nocas ugovor".

Navijači bi rade da vide leđa većini igrača crno-belih.

"Sve i da kojim slučajem uzmemo titulu ove godine (što je sad već čista sci-fi) najsrećniji bih bio kada bi se ovaj roster, na čelu sa "kapitenom" raspustio. Lova, status i tebe, sine, nema cele godine".

Pantera nisu štedeli.

"Panter ne znam jel gori u napadu il u odbrani".

Pošteđen nije čak ni trener Željko Obradović.

"U ozbiljnom klubu bi Obradović bio bivši još posle bruke protiv Tuti Frutija u Evrokupu, jedino se kod nas provlači na staru slavu i uništava nas užasnom selekcijom igrača. 1/8 trofeja za sad, posle ABA i domaće lige ide na 1/10".