• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

14.05.2024

05:47

Paljba po sudijama, besni su navijači Partizana: Krađa, lakrdija...

Starsportphoto©

Partizan

Paljba po sudijama, besni su navijači Partizana: Krađa, lakrdija...

Podeli vest

Navijači Partizana su besni, osuli su paljbu po sudijama nakon poraza crno-belih od Crvene zvezde (85:82) prvoj utakmici finala plej-ofa ABA lige.

Večiti rivali bore se za titulu regionalnog šampiona. Izabranici Željka Obradovića nisu uspeli da naprave brejk na prvom meču na gostujućem terenu protiv najvećeg rivala, a novu šansu imaće za dva dana na istom mestu, u "Pioniru" (19.30).

Crveno-beli košarkaši su posle  dramatičnog finiša došli do pobede na startu finalne serije jadranskog takmičenja i prednsoti u seriji od 1-0. Imali su više smirenosti i strpljenja u poslednjih 30 sekundi susreta puleni Janisa Sferopulosa. Pre svih Dejan Davidovac koji je posle podbacivanja "mrtve lopte" uspeo da osigura odlučujući posed i bude precizan sa linije penala. Najefikasniji u oba sastava bio je Džejms Naneli sa 27 poena. Kod pobednika Jago je zabeležio 18, Mitrović 14, koliko i Miloš Teodosić, dok je 12 poena imao heroj crveno-belih Dejan Davidovac.

Navijači crno-beli nisu zadovoljni rezultatom, a besni su na sudije, jer smatraju da kriterijum nije bio isti, previše su bili na strani domaće ekipe, tvrde "grobari" na društvenim mrežama. Saša Pukl, Milivoje Jovčić i Luka Kardum, ako pitate pristalice Partizana, ozbiljno su podbacili u prvoj utakmici finalne serije regionalnog takmičenja.

 

 

Foto: Starsportphoto©

Duel Avramovića i Jaga

 

"Kada igras utakmicu gde protivnik ima 42 slobodna bacanja, das svoj maksimum i uradiš sve da pobediš u ovakvom svinjcu od utakmice, mogu samo da kažem da sam ponosan na Partizan i ove momke", jedan je komentar navijača na društvenoj mreži "X".

 

 

 

Nisu navijači Partizana imali milosti prema sudijama.

"Treba otvoreno reći dobili su na lopovluk i očevidno domaćinsko suđenje zbunjene trojke. Partizan muški i hrabro, idemo dalje".

 

 

 


"Kaže komentator sa Arene ovo je samo početak. Da, ovo je početak istorijske krađe gde se Partizanu ni pod koju cenu neće dozvoliti titula".

 

 

 

 

 

 

 

"Umesto brojanja slobodnih za zlo KKCZ i kačenja snimaka očekivanog sudijskog navlačenja, mnogo je važnije pitanje jel igrao naš kapiten noćas i kako"?

 

 

Nisu navijači zadovoljni ni izdanjem pojedinih košarkaša.

"Ako mogu Ponjitka i Smit da ne izlaze iz igre u srijedu. Hvala Željko unapred".

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brayna Koy

pre 1 mesec

Udaras koliko oceš a sudija neTreba da svira...i pobediš Boljeg...partizanska košarka...

AS

pre 1 mesec

Pa grobari, ove sudije su svirale sve faulove nema povlastica kao što ste navikli. Pitajte podgoričane kako ste bili povlašćeni. Naviknite se na regularnost.

Milan Vojnovic

pre 1 mesec

Stalno im krive sudije kad gube,pritisak na sudije Obradovic vrsio tokom citave utakmice.Moraju jednom shvatiti da se u sportu gubi i dobija i to je realnost.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija