27.05.2024.

15:15

Foto: Starsportphoto©

Sport

Ovo je za Partizan! Lesor podigao tri prsta i poslao poruku "grobarima"! Oglasio se i njegov brat! (FOTO/VIDEO)

Sam Matijas je to usred slavlja sa navijačima svog kluba pomenuo i Partizan.

Ovo je za Partizan, takođe. Ljubav prema Partizanu će uvek biti tu, ali ljubav prema Pao je takođe tu. To je ludo. Ljubav prema Partizanu je takođe tu, to je ludo. Ali moram reći, brate. To je osveta za prošlu godinu jer je trebalo da osvojimo sa Partizanom i nismo uspeli. Ove godine smo dobili što je trebalo da dobijemo - rekao je Lesor, nakon čega je pokazao tri prsta.

Prethodno, putem Instragrama oglasio se Matijasov brat, Gari Lesor, koji je na srpskom jeziku ostavio poruku koja će oduševiti sve navijače crno-belih.

Podsetimo, i košarkaš Panatinaikosa je nakon duela najviše slavio sa saigračem iz Partizana Janisom Papapetruom i očigledno da su baš zbog dešavanja u crno-belom dresu bili naročito motivisani da savladali Madriđane.

Da i dalje vlada ogromna ljubav i poštovanje između porodice Lesor i crno-belog kluba potvrdio je Matijasov brat, a on je na Instagram storiju podelio sledeće:

"Sada mogu sa sigurnošću da kažem... Samo reč za naše crno-bele. Omogućili ste da dođemo ovde. Verovali ste u njega kao niko drugi. Ova titula je takođe vaša. Hvala", napisao je Gari Lesor na Instagram storiju.

Informer

Kako izgleda Gari Lesor, pogledajte u narednim objavama.

Matijas je nakon finala imao jedno vrlo emotivno izlaganje gde je pričao i o tome kako su ga nipodaštavali u prošlosti.

Znate, ja sam centar za Evrokup. Nisam dovoljno dobar za tim koji želi da osvoji Evroligu Slušao sam sva ova sra*a, a sad sam pokazao kako se to radi. Sada želim da znam ko je je*eni Evrokup centar, ko nije dovoljno dobar za pobednički tim. Recite mi sada! Hajde, o čemu je*eno pričate? - ljut i istovremeno ironičan bio je Lesor.