• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

27.05.2024

10:10

Slušao sam sra*a, o čemu je*eno pričate? Lesor zagrmeo posle osvajanja Evrolige!

Tanjug/AP Photo

Košarka

Slušao sam sra*a, o čemu je*eno pričate? Lesor zagrmeo posle osvajanja Evrolige!

Podeli vest

Košarkaši Panatinaikosa sinoć su osvojili Evroligu pobedom nad dojučerašnjim šampionom Evrope Real Madridom 95:80, a jedan od najzaslužnijih za to bio je francuski centar Matijas Lesor, koji je finalni meč završio sa 17 poena i šest skokova.

Nekadašnji centar Partizana imao je svoj performans po završetku meča, a potom je u sličnom ritmu nastavio i pred kamerama. U izjavi za košarkaški portal "Eurohoops", momak rodom sa ostrva Martinik burno je reagovao na neke ranije komentare da on nije centar za Evroligu i da je njegov krajnji domet Evrokup.

Naravno, iskusni košarkaš, koji je na početku karijere imao i epizodu u Crvenoj zvezdu, na terenu je dokazao da je jedan od najboljih igrača na Starom kontinentu, ali je odlučio da to podeli i sa medijima i to u vrlo upečatljivom nastupu.

- Znate, ja sam centar za Evrokup. Nisam dovoljno dobar za tim koji želi da osvoji Evroligu Slušao sam sva ova sra*a, a sad sam pokazao kako se to radi. Sada želim da znam ko je je*eni Evrokup centar, ko nije dovoljno dobar za pobednički tim. Recite mi sada! Hajde, o čemu je*eno pričate? - ljut i istovremeno ironičan bio je Lesor.

Foto: EPA

Lesor u zagrljaju sa Papapetruom

 

Bivši košarkaš Partizana smatra i da mnogi nisu verovali u Panatinaikos, koji je dokazao da je u ovom trenutku najbolji tim u Evropi. 

- Kada smo počinjali sezonu svi su mislili da nema šanse da uspemo. Tu se pričalo da nemamo talenat, matori smo... Počeli smo sezonu loše, ali smo i tada verovali. Bio sam jedini koji je verovao da ćemo uspeti. Ovo je ludo, čoveče, neverovatan osećaj - kaže Matijas.

Osvrnuo se i na saigrača Kostasa Slukasa, kojem je pripalo MVP priznanje, kao i na trenera Ergina Atamana.

- Kosta nas je nosio, ukrao mi je MVP nagradu. Šalim se, naravno. Presrećan sam zbog njega, zaslužio je ovo. Začepio je usta mnogima i dokazao da je jedan od najboljih plejmejkera koje je Evropa ikad videla. Što se tiče Ergina, on je sušta suprotnost u odnosu na mene. Otkako sam ovde, ali i kroz karijeru, idem utakmicu po utakmicu. On je, sa druge strane, od prvog dana govorio da želi da osvoji Evroligu. Držao se svojih reči. Ne znam da li predviđa budućnost ili je tako samo samouveren - dodaje Lesor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija