• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

27.05.2024

06:46

Metlaaaa! Dončić i Irving milosti nemaju, igraju se s "vukovima" (VIDEO/FOTO)

epaimages

NBA

Metlaaaa! Dončić i Irving milosti nemaju, igraju se s "vukovima" (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaški Dalasa opet su pobedili Minesotu 116:107 i sad u finalu Zapada vode sa 3:0

Maveriksima je potrebna još jedna pobeda kako bi pomeli Vulvse za veliko NBA finale.  Nikada u istoriji nijedna ekipa nije prosula prednost od 3:0, pa Luki Dončiću i ekipi ostaje samo da potvrde pobedu.

Zahvaljujući Luki Dončiću i Kajriju Irvingu Dalas gazi. Jedan i drugi su u trećoj utakmici postigli  po 33 poena. Bili su najbolji kada je bilo najpotrebnije. U poslednjoj četvrtini Irving je ubacio 14 poena, a Dončić sedam, zajedno jedan poen više od svih igrača Vulvsa zajedno. Inače, ukupno su u poslednjim četvrtinama finalne serije njih dvojica postigli 56, a svi igrači Minesote 40 poena. Dvocifreni u pobedničkom timu bili su još Pi Džej Vašington sa 16 poena i Derik Džons Džunior sa 11.

 

Foto: epaimages

Luka Dončić vodi Dalas do finala

 

U ekipi "vukova" Entoni Edvards je postigao 26 poena i imao devet skokova i asistencija, Rudi Gober je imao samo devet poena, Tauns 14 i 11 skokova, uz očajan šut  iz igre 5/18. 

Inače, Dončić i Irving su učinkom u trećoj utakmici finala Zapada uspeli ono što nije nikome do sada. Naime, jedini su par šutera koji je u NBA doigravanju imao tri ili više utakmica s po 30 poena. 

 

Četvrta utakmica igra se u sredu u 2.30 po našem vremenu, a Minesotu po svemu sudeći preti metla.

 

Foto: epaimages

Glumica Kvin Latifa i Šekil O'Nil gledali su Minesotu i Dalas

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija