• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.05.2024

05:41

Jokić prozvao upravu Denvera? Izjava Srbina o kojoj priča Amerika

Tanjug/AP

NBA

Jokić prozvao upravu Denvera? Izjava Srbina o kojoj priča Amerika

Podeli vest

Nikola Jokić je posle poraza Denvera od Minesote u polufinalu Zapadne konferencije posle sedam mečeva (4-3) poručio da su "vukovi" napravljeni da ih pobede, a možda je malo i prozvao čelnike Nagetsa.

Ekipa iz Kolorada se posle dva poraza u Denveru vratila u život, povela u seriji sa 3:2, a onda doživela bruku u šestom meču, a potom u sedmom prokockala prednost od 20 poena. Nagetsi su u seriji sa Vulvsima izgubili čak tri utakmice na svom parketu u Denveru, poniženi i sa 43 razlike u Mineapolisu. Dok je MVP Nikola Jokić  mogao sam da igra i nosi Denver na svojim leđima, išlo je, ali nije ni on Supermen iako nekad tako deluje. U odlučujućem meču imao je 34 poena, 19 skokova i sedam asistencija, međutim,  mučio se protiv Vulvsa koji su protiv njega slali čak trojicu sjajnih visokih igrača, godinama jednog od najboljih defanzivaca lige Rudija Gobera, ol-star centra Karl-Entonija Taunsa i Naza Rida. Srbin kaže da su "vukovi" napravljeni da ih zaustave.

- Mislim da su pravljeni da nas pobede. Pogledajte njihov sastav. Imaju praktično dva Ol-stara, verovatno dva člana najboljeg odbrambenog tima sezone. Majk Konli je verovatno najpotcenjeniji igrač lige. Od klupe za rezerve, preko šestog igrača sezone. Oni su jedini tim koji može da radi bukvalno sve. Mogu igrati i sa niskom i sa visokom petorkom - rekao je Nikola Jokić i možda čak i nesvesno pecnu čelnike kluba, je se ispostavilo da je Denver skupo koštala "tanka" klupa, što su svi potencirali od starta šampionata i prognozirali da će i  zbog toga biti teško da odbrane titulu.

 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić završio sezonu

 

Šef struke Nagetsa Majkl Meloun je na konferenciji za medije posle meča dobio pitanje o tome kako je njegov tim prokockao vođstvo od 20 poena. Sočno je opsovao, pa pomenuo da su glavni igrači koji si nosili Denver tokom sezone mrtvi umorni.

- Sledeće pitanje. Meč je gotovo, sje*ano je. Sezona je gotova, teško nam je. Bolji tim je pobedio. Ništa ne oduzimam od Minesote, bolji tim je pobedio. Kada pogledate ostale timove koji su ostali, mi smo igrali do juna prošle godine. Naši glavni igrači morali su da igraju 82 meča, da bismo se borili za vrh, prošle godine smo odmarali igrače. Minutaža naših glavnih igrača, mentalno, fizički, svi su mrtvi umorni. Dali su mi sve što mogu da tražim. Izlazim iz ove zgrade visoko podignute glave. Borili smo se, izgubili som, to se dešava - rekao je Meloun.

 

Foto: tanjug/ap

 

 

I Džamal Marej je bio razočaran.

- Mentalno, fizički, boriš se kao da te jure, to je emocija u ovom momentu. Kada juriš, kada si lovac, imaš veću motivaciju, hoćeš da se dokažeš svima. Kao pobednik i šampion... Osećam da je trebalo da pobedimo. Imali smo svoje šanse, dobre prilike, uključujem tu i sebe. Teško je. Jedva čekam sledeću godinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50