• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

20.05.2024

06:15

Jokić razočarao Srbiju! Evo šta je rekao o Olimpijskim igrama

profimedia

NBA

Jokić razočarao Srbiju! Evo šta je rekao o Olimpijskim igrama

Podeli vest

Nikola Jokić je posle eliminacije Denvera pričao o reprezentaciji Srbije i Olimpijskim igrama, nažalost još nema dobre vesti za navijače u rodnoj zemlji.

Nagetsi su poraženi od Minesote 98:90 u sedmom meču plej-ofa NBA lige, eliminisani su iz takmičenja i neće braniti titulu šampiona osvojenu prošle sezone. 

Ni  MVP NBA lige nije mogao da pomogne ekipi iz Kolorada, imao je Srbin 34 poena, 19 skokova i sedam asistencija, a ni to nije bilo dovoljno da se zaustavi preokret Minesote. Nikola će sada imati dovoljno vremena da se odmori za iskušenja koja ga tokom leta čekaju sa reprezentacijom, ukoliko odluči da igra. Početak priprema "orlova" zakazan je za 24. jun.

- Ne znam prijatelju, moraću da razmislim - bio je kratak Nikola Jokić posle poraza Nagetsa od Minesote iako su imali prednost od 20 poena i "prevrnuo očima" na pitanje da li razmišlja o reprezenaciji Srbije.

Naravno, razočaran je posle eliminacije, ali je priznao da je Minesota bila bolja i čestitao rivalu plasman u finale. 

- Ne znam, nismo uspeli da osvojimo back to back titulu, tako da ne mogu ništa reći. Svi su se unapredili i svi žele da pobede nas. Tako izgleda. Postizali su poene, uspevali da uhvate mnogo ofanzivnih skokova u drugom poluvremenu. Mi smo imali mnogo otvorenih šuteva, ali ih nismo pogodili. Oni su s razlogom najbolja odbrana NBA lige. Ne verujem u to ko je na papiru bolji tim. Pred nama je bilo sedam utakmica, oni su pobedili i bili su bolji. Čestitam im na tome. Neki timovi nikada ne dođu do druge titule. Drago mi je što smo imali priliku da dođemo u tu situaciju da posle titule idemo u novi pohod.

 

Foto: Tanjug/AP

NIkola Jokić razočaran posle poraza

 

Poručio je srpski as da će pokušati da budu bolji.

- Pokušaćemo da postanemo bolji, mudriji, od trenera, preko igrača do stručnog štaba. U NBA ligi ne postoji lagan protivnik. Promašio sam osam trojki, Marej  takođe osam, Porter pet. Ne možeš pobediti utakmice na kojima ne pogađaš šuteve. Ako želiš da pobediš, prosto je, moraš da pogađaš - jasan je bio srpski centar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 1 mesec

On neće da igra za reprezentaciju i ne treba ga ni pozvati. Gleda samo svoj interes a svoja zemlja ga ne interesuje. I kad je igrao to je radio preko volje.

Zlatko

pre 1 mesec

Kakva razlika u ličnostima Nikole Jokića i Novaka Đokovića, kada je u pitanju odnos prema reprezentaciji, drugim rečima prema otadžbini. Debeljan iz Sombora je pao na ispitu iz rodoljublja i ne treba mu više poklanjati pažnju ni kao sportisti ni kao čoveku, ne zaslužuje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50