• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

15.05.2024

09:26

Oni su glupani! Jokić posle magične noći progovorio o saigračima! (VIDEO)

profimedia

NBA

Oni su glupani! Jokić posle magične noći progovorio o saigračima! (VIDEO)

Podeli vest

Moji saigrači su samo "glupani" koji se zabavljaju, rekao je Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa nakon još jedne sjajne partije pre koje mu je i zvanično uručen trofej za MVP-a.

Nagetsi su preokrenuli protiv Minesote u seriji nakon što su slavili u petom meču sa 112:97 i tako poveli u polufinalu Zapada sa 3-2.

Brutalni Nikola Jokić je ubacio čak 40 poena, a njegovi saigrači su simulirali padanje u nesvest gledajući fenomenalne poteze trostrukog MVP-a.

- Oni su samo 'glupani' koji se zabavljaju. Imali smo dobar rezultat i trebalo je to da rade, rekao je Jokić.

 

 

Srpski as je utakmicu završio sa sedam skokova, 13 asistencija i dve ukradene lopte.

- Mislim da sam odigrao dobru utakmicu. Kao što jedan od mojih dobrih prijatelja, Majk Miler, kaže: "Pusti i uživaj u momentu". Ne odustajemo. Idemo u Minesotu po još jednu pobedu -  zaključio je Jokić u izjavi za "ESPN" posle utakmice.

Jokić i družina će u noći između četvrtka i petka od 2.30 imati šesti okršaj sa "vukovima".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija