• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

19.05.2024

06:50

Denver strepi! Posle blamaže Meloun razočarao navijače pred majstoricu

tanjug/ap

NBA

Denver strepi! Posle blamaže Meloun razočarao navijače pred majstoricu

Podeli vest

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun najavljuje tesnu sedmu odlučujuću utakmicu polufinala Zapada u plej-ofu NBA lige.

Minesota Timbervulvsi su ponizili Denver Nagetse u šestoj utakmici sa 115:70 i tako izborili "majstoricu". Trenutno je 3-3 u seriji, a odluka o finalisti će pasti u noći između nedelje i ponedeljka od dva sata posle ponoći.

Denver je izgubio prva dva meča u "Bol areni" pred svojim navijača, postom je vezao tri pobede i imao meč loptu, ali su Nagetsi doživeli blamažu u Mineapolisu u šestom meču. Navijači strepe pred odlučujuću utakmicu, a Meloun je prvo istakao najveći problem svoje ekipe u šestom meču, nije pogađala otvorene šuteve.

- U regularnom delu sezone je bilo 2-2, u plej-ofu 3-3. Šanse su 50/50. Mislim da igramo sa njima 100 puta, bilo bi izjednačeno. Dva talentovana tima, zavisi od dana i raspoloženja. Ako gledamo šestu utakmicu pogodili smo četiri od 22 otvorena šuta. Udvajali su Jokića, nismo pogodili šuteve zbog agresivne odbrane. Kada smo pogađali ulazili su agresivnije. Teško je objasniti tri teška poraza u plej-ofu, ali ne očekujem to sutra. Mislim da će biti tesna sedma utakmica. Drugačije je kada igramo kod kuće - rekao je Meloun pred majstoricu.

 

Foto: tanjug/ap

Nikola Jokić je bio besan posle poniženja u šestoj utakmici

 

Pričao je i o Džamalu Mareju, koji je loše odigrao šestu utakmicu, ali je imao problema sa laktom, pa je pitanje da li će moći da pomogne saigračima u odlučujućem meču.

- Izgledao je gladno.  Izgledao je kao da ništa nije jeo dva dana. Nadam se da neće jesti ništa pre 18 časova sutra.

Upitan je o iskustvu Nikole Jokića, Džamala Mareja i Majkl Porter Džuniora u "majstoricama".

- Sedma utakmica može da bude veliki zalogaj za neke ljude. Ne znam, saznaćemo. Iskustvo je odličan učitelj.

 

Foto: tanjug/ap

 

 

O odbrani na Entoni Edvardsu bio je sasvim jasan.

- Dokazao je da je nemoguć za čuvanje - rekao je Meloun, pa je jasno ko mu zadaje najveću glavobolju.

Ukoliko Denver pobedi, Nikolu Jokića u finalu čeka Luka Dončić i Dalas.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija