• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

19.05.2024

10:15

Emotivan zagrljaj Dončića i Irvinga obišao planetu! (VIDEO)

printscreen

NBA

Emotivan zagrljaj Dončića i Irvinga obišao planetu! (VIDEO)

Podeli vest

Emotivan momenta imali su Luka Dončić i Kajri Irving nakon što se Dalas plasirao u finale Zapada pošto je pobedio Oklahomu u šestom meču sa 117:116.

Dončić je bio najbolji igrač ekipe sa 29 poena, 10 skokova i 10 asistencija, dok je  Kajri Irving dodao 22 poena. Plasman u finale Zapadne konferencije mnogo snači Slovencu, videlo se to na kraju meča kada je zagrlio Irvinga. 

Irving je prethodne godine stigao u Dalas, koji se tada nije plasirao ni u plej-of, ali ove sezone Kajri i Dončić "melju" protivnike. 

 

Foto: tanjug/ap

Kajri Iring i Luka Dončić

 

- Mislim da me je ovaj momak, pored mene, podstakao da nastavim da radim na svojoj igri i nastavim da se razvijam kao lider i mislim da je velika reč oko koje se oboje možemo složiti je zrelost. Dolazeći u Dalas, imao sam mnogo problema. Ipak, prihvatili su me raširenih ruku… Znao sam na kraju da ću uspeti da se otvorim, ovaj momak je ponekad veliki plišani medved van terena, veliki takmičar. Plišani medved koji voli da se takmiči. I dalje ne sme da igra domine. Divim se njegovom talentu. Znamo koliko je dobar košarkaš, ali želim da mu budem saigrač i brat koji će mu pomoći da napreduje, da postigne ciljeve koje želi da postigne, znam da on to i meni želi. Misija je ista za obojicu, volimo da se takmičimo jedan protiv drugog na treninzima, slažemo se, smejemo se. Imamo sjajnu konekciju. On je zaista dobar momak - rekao je Kajri Irving o Luki Dončiću.

 

 

Dončić je saigraču uzvratio komplimentima.

- Od njega dobijam svu podršku za sve što radim. Pomogao mi je da sazrim, da vidim igru iz drugog ugla i zaista je sjajno igrati uz njega na terenu. Samo izađem i uživam, on je lider ne samo meni nego svima nama. Sjajan je, uvek pozitivan - jasan je bio Slovenac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija