• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

14.05.2024

07:12

Dalasu ne pomaže ni Dončić, Oklahoma izjednačila na 2-2 (VIDEO)

tanjug/ap

NBA

Dalasu ne pomaže ni Dončić, Oklahoma izjednačila na 2-2 (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Dalasa poraženi su na svom terenu od Oklahome sa 100:96, pa je rezultat u seriji polufinala Zapadne konferencije 2-2.

Najbolji igrač Tandera Šaj Gildžes-Aleksander ubacio je 34 poena uz osam skokova i pet asistencija.

Luka Dončić je upisao tripl-dabl  18 poena, 12 skokova i 10 asistencija, ali mu je to bila slaba uteha jer su Maveriksi poraženi pred svojim navijačima. Vašington je u njegovom timu bio efikasniji sa 21 poenom i 12 skokova, Irving je bio na devet poena i devet asistencija.

Dalas je u finišu meča imao sedam poena prednosti 82:75, koju je ispustio u odlučujućim momentima utakmice. Jedno od važnijih bacanja promašio je Dončić u završnici, a meč je završio sa sedam izgubljenih lopti. 
 

 

Poveo je Boston sa 3-1 protiv Klivlenda nakon pobede 109:102. Tejtum je vodio Seltike do trijumfa sa 33 poena, 11 skokova i pet asistencija, Braun je dodao 27 poena i osam skokova. Garland je u Kavsima imao 30 poena i sedam asistencija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija