• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.05.2024

07:25

Kraj sezone za Jovića, Dončić napravio šou na jednoj zdravoj nozi (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Kraj sezone za Jovića, Dončić napravio šou na jednoj zdravoj nozi (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Majamija završili su sezonu, poraženi su od Bostona 118:84 u petoj utakmici prve runde plej-of serije.

Prošlogodišnji finalisti nisu mogli ništa protiv prvoplasiranog tima NBA lige. Nikola Jović je utakmicu završio sa osam poena, sedam skokova i četiri asistencije za 28 minuta na parketu. Bem Adebajo je imao 23 poena, dok je Tajler Hiro ubacio 15.

Kod Seltiksa su se izdvojili Džejlen Braun i Derek Vajt sa po 25 poena, dok je Džejson Tejtum imao 16 uz 12 skokova. Boston sada čeka pobednika serije između Klivlenda i Orlanda za polufinale istočne konferencije, Kavalirsi trenutno vode 3:2. 

Dalas Maveriksi su došli na korak od plasmana u polufinale Zapadne konferencije nakon što su u petoj utakmici savladali u gostima Los Anđeles Kliperse sa ubedljivih 123:93.

Luka Dončić je bilo pod znakom pitanja da li će uopšte igrati zbog problema sa kolenom. Ali stisnuo je zube kada je bilo najvažnije i sa jednom zdravom nogom razbio rivala kojem je ubacio 35 poena. Maksi Kleber je ubacio 15 poena, a Irving i Hardi 14,  dok su dvocifren učinak imali i Džons sa 12 i Lajvli sa 11.

Sa druge strane, Pol Džordž je bio najbolji u ekipi Klipersa sa 15 poena uz šut iz igre 4/13, a isto toliko je imao i Ivica Zubac,  Pauel je imao 14, Hajland 11. Harden je totalno podbacio sa samo sedam poena, a Vestbruk je ubacio šest. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dončić utučen: Izneverio sam Irvinga
NBA

Dončić utučen: Izneverio sam Irvinga

As Dalasa Luka Dončić bio je tužan posle poraza od Los Anđeles Klipersa (116:111) u četvrtoj utakmici prve runde plej-of serije Zapadne konferencije NBA lige.

29.04.2024

11:06

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija