02.06.2024.

12:09

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Sport

Šta se to dešava u Partizanu? I kapiten najavio odlazak! (FOTO)

Crno-bele sutra veče (20.00, Arena 1 premijum) započinju borbu u finalu Košarkaške lige Srbije protiv najvećeg rivala Crvene zvezde, ali situacija u taboru Željka Obradovića daleko je od idealne! Klub iz Humske se juče oglasio i saopštio da u finalnoj seriji neće moći da računa na Bruna Kabokla, koji je samoinicijativno napustio ekipu, a odranije je poznato da za crno-bele u finalu neće igrati Džejms Naneli, Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski.

Obradović je pre nekoliko dana, nakon pobede nad Megom, izjavio da određene povrede kolena imaju Kevin Panter i Alen Smailagić, odavno u prvom planu nije Balša Koprivica, dok je status Ognjena Jaramaza nedefinisan i nije do kraja razjašnjen.

Na sve te probleme, kapiten Kevin Panter podelio je na Instagramu objavu kojom potvrđuje da nije potpuno fokusiran na obaveze u klubu. Američki novinar Rahim Palmer napisao je na društvenoj mreži "Iks" kako je Panter jedan od igrača iz Evrope koje bi voleo da vidi u NBA. Kapiten crno-belih je tu objavu podelio putem svog Instagrama i tako samo podgrejao priče o odlasku iz Humske.

Informer

Objava Pantera na Instagramu

Podsetimo, Informer je još pre mesec dana najavio scenario da bi Panter po završetku sezone mogao da napusti crno-bele. Iako je njegov agent uporno govorio da ima ugovor i za sledeću takmičarsku godinu, sve je realnije da se obistini pisanje Informera i da kapiten po završetku finalne serije sa Zvezdom napusti Beograd i crno-bele.