08.06.2024.

09:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan dovodi vezistu! Fudbaler TSC-a na pragu Humske!

Burno u Humskoj! Kako navodi pomenuti portal, crno-beli su već poslali ponudu za momka koji je prošao omladinsku školu Partizana i očekuje se da u narednim danima padne dogovor između klubova, ali i između igrača i rukovodstva tima iz Humske.

Milosavljević je dete crno-belih, a nakon nekoliko letnjih i zimskih priprema sa prvim timom, poslat je na pozajmicu u Voždovac. U Humskoj na njega nisu ozbiljno računali, pa ga je Voždovac otkupio, a njegove dobre igre u redovima doskorašnjeg superligaša preporučile su ga TSC-u. U Bačkoj Topoli se profilisao kao vrlo pouzdan vezni fudbaler, pa je nakon dve dobre sezone sada nadomak povratka u Humsku.

Informer

Otprilike je Milosavljević igrač kakve obožava novi-stari trener Aleksandar Stanojević. Dete je Partizana, zna šta znači nositi crno-beli dres, a može da pokriva više pozicija u veznom redu, pa i po desnom boku. U nedavno završenoj sezoni odigrao je 22 utakmice i zabeležio po tri gola i asistencije.

Partizan je vrlo aktivno započeo letnji prelazni rok, pošto je na pozajmicu iz Bazela vratio još jednog svog đaka, Đorđa Jovanovića. U narednim danima očekuju se i odlasci, a među prvima koji napuštaju Humsku biće Samed Baždar, pošto je nadomak prelaska u italijanski Lacio.