Autor: S. M.

25.06.2024.

10:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Šok u Humskoj! Ostoja rekao da ostaje, ali on ipak napušta Žoca i ekipu!

Njegov menadžer Denijel Hazan otkrio je da je podnet zahtev za raskid ugovora iako je prvi čovek kluba iz Humske ranije rekao da će Kaboklo ostati.

- Znate da je Bruno napustio Partizan da bi se priključio reprezentaciji Brazila. Morao je da obavi sve testove pre starta priprema, imali smo klauzulu u ugovoru prema kojoj je klub obavezan da mu to dozvoli. Kasne dve plate. U ugovoru ima rok od 30 dana koliko klub može da kasni sa isplatama, ali i da mi moramo u roku od sedam dana od prekoračenja kašnjenja pošaljemo mejl sa zahtevom da se plati. To smo i uradili. Ali niko nam nije odgovorio ni na mejl, niti je novac uplaćen, pa smo poslali zahtev za raskid ugovora. Bruno neće igrati u Partizanu - rekao je Hazan za meridiansport.rs.

Podsetimo, Kaboklo je napustio ekipu Partizana pre završetka finalne serije Košaraške Superlige Srbije. Najpre se pričalo da je otišao da se priključi reprezentaciji, a potom da se bori za starateljstvo nad petogodišnjim sinom.

Mijailović je nedugo zatim rekao da će Kaboklo platiti kaznu za prevremeni odlazak, ali da će ostati u klubu.

Ipak, došlo je do obrta, što i ne čudi one koji prate Brazilca s obzirom na to da je često pravio probleme bivšim i sadašnjim klubovima, kao što je to bio slučaj i prošle godine sa Venecijom pre nego što je prešao u Partizan.