27.06.2024.

16:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Završen posao! Partizan doveo ofanzivca za 500.000 evra!

Ovaj mladi ofanzivac stiže iz Jedinstva sa Uba, gde je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača u Prvoj ligi Srbije.

Zubairu će sa Partizanom potpisati četvorogodišnji ugovor, a prema informacijama do kojih je došao portal "Telegraf", Jedinstvu sa Uba biće plaćeno obeštećenje od 500.000 evra u ratama. Ovaj momak se najbolje snalazi na poziciji levog krila, a u prethodnoj sezoni blistao je na terenima u Prvoj ligi Srbije. Na 35 utakmica postigao je 13 golova i zabeležio sedam asistencija.

Crno-beli su dosad u letnjem prelaznom roku angažovali Đorđa Jovanovića, Nihada Mujakića i Kervina Arijagu, a Zubairu je četvrto pojačanje.

Prema informacijama Instagram stranice "pbg.news", poznate po tačnim i pouzdanim informacijama iz Partizana, ovaj fudbaler dobiće srpski pasoš i u narednoj sezoni će popuniti mesto takozvanog bonusa.

"Partizan će Jedinstvu iz Uba platiti 500.000 evra i procente od dalje prodaje. Igrač nije želeo da se priključi pripremama doskorašnjeg kluba, budući da je imao veliku želju da pojača Partizan u letnjem prelaznom roku. Planirano je da mladi Ganijac dobije srpski pasoš i predstavlja opciju za bonus igrača naredne sezone", piše pomenuta stranica.