02.07.2024.

21:47

Foto: Starsportphoto

Sport

Bruno Kaboklo: Ostanak u Partizanu? Pitajte vi to mog agenta!

Centar crno-belih našao se u centru skandala u poslednjih mesec dana, pošto je usred finalne serije Košarkaške lige Srbije odlučio da napusti ekipu i ode u Ameriku zbog privatnih obaveza. Nakon toga Partizan je saopštio da će košarkaš snositi posledice zbog toga, a da se na njega računa za narednu sezonu.

Potom se oglasio Kaboklov agent i poručio da se košarkaš neće vraćati u klub. Da stvar bude još zamršenija, pobrinuli su se čelnici Partizana, saopštenjem da su igraču odbijene plate i da će on biti deo ekipe za narednu sezonu.

Na kraju, oglasio se i sam Kaboklo, nakon pobede njegove reprezentacije protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Kako kaže, sada je sve u rukama njegovog agenta i on se bavi celim slučajem.

- Moj agent se bavi celom situacijom. On je u razgovoru sa Partizanom oko svega. Izvinjavam se što ne mogu da pričam o toj temi, morate da pitate mog agenta - rekao je Kaboklo, a prenosi "Basket News".

U međuvremenu, pojavila se informacija da je za njega zainteresovan Makabi iz Tel Aviva. Bruno, bar tako deluje, ne bi imao ništa protiv potpisa za "Ponos Izraela".

- Makabi je dobar tim. Ne znam da li je tačno da me žele, ali to je svakako posao mog agenta. Videćemo - dodao je Kaboklo.