• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

01.07.2024

19:27

Novi preokret - Kaboklo napušta Partizan! Brazilac ne želi da se vrati u Beograd!

Starsportphoto

Partizan

Novi preokret - Kaboklo napušta Partizan! Brazilac ne želi da se vrati u Beograd!

Podeli vest

Navodno, centar crno-belih već nekoliko dana pregovara sa Makabijem, a dogovor je vrlo blizu realizacije.

Nakon slabog starta sezone bilo je evidentno da pod košem Partizana nešto "škripi". Uprava kluba i trener Željko Obradović morali su da reaguju, a već sredinom novembra crno-beli dres zadužio je Bruno Kaboklo. Problematični Brazilac imao je turbulentan period u karijeri nakon Svetskog prvenstva, no, FIBA mu je dala dozvolu da raskine ugovor sa Venecijom i kao slobodan igrač pojača beogradskog velikana. 

Početak je bio bajkovit, ali... U finišu sezone ponovo je došlo do problema. Naime, Bruno Kaboklo je bez dozvole kluba spakovao stvari i napustio Beograd uoči početka plej-ofa Košarkaške lige Srbije. Imao je snažni centar porodične probleme zbog kojih je hitno morao put Amerike, čelnici Partizana nisu se složili sa tim. 

Nekoliko dana trajala je neizvesnost oko njegove budućnosti u Partizanu pre nego što je prvi čovek crno-belih - Ostoja Mijailović, rekao da će Kaboklo platiti kaznu, ali da ostaje u Humskoj. Ipak, sada je došlo do novog preokreta. Kako prenosi izraelski portal "Wala" za usluge Bruna Kabokla zainteresovan je Makabi Tel Aviv. 

Foto: ATA Images

 

Agent Bruna Kabokla, Danijel Hazan, nedavno je rekao da će zatražiti raskid ugovora sa Partizanom budući da Brazilac nema nameru da nastavi karijeru u crno-belom dresu. Na sve to nadovezalo se interesovanje Makabija te su sve veće šanse da snažnog centra od naredne sezone gledamo u izraelskom velikanu. 

"Wala" javlja da su pregovori između Makabija i Kabokla već započeti budući da su u Tel Avivu prinuđeni da tokom leta potpuno rekonstruišu klub. Ekipu su već napustili Bonzi Kolson, Džoš Nibo, Lorenco Braun i Vejd Boldvin, a još nekoliko igrača moglo bi da promeni sredinu tokom leta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!
Košarka

Jago i Kaboklo zajedno traže vizu za Pariz!

Selektor košarkaške reprezentacije Brazila, Aco Petrović (65), objavio je konačan spisak igrača za kvalifikacioni turnir u Letoniji, kroz koji će njegovi izabranici moći da izbore plasman na Olimpijske igre u Parizu (26. jul - 11. avgust).

01.07.2024

17:24

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!
SAD više ne postoje!

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!

Zamislite sledeći scenario; Džo Bajden u trenucima "lucidnosti", kao vrhovni komandant oružanih snaga SAD, naređuje najmoćnijoj vojsci na svetu da izađe na ulice i blokira mogućnost da bude zbačen sa vlasti na predstojećim izborima. Ako to ne uspe, on uvek ima opciju da naredi SEAL, prestižnoj jedinici američkog marinskog korpusa, da jednostavno likvidiraju njegovog političkog rivala...

03.07.2024

18:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija