03.07.2024.

22:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Stanojević posle Dinama: Odbrana je bila bolja od napada (VIDEO)

Crni-beli su uspeli da izbegnu poraz u regularnom delu meča na "VTB areni", iako su do samog finiša gubili sa 2:0.

Međutim, golovima Nemanje Nikolića i Aleksandra Šćekića u razmaku od samo dva minuta stigli su do izjednačenja, a samim tim obezbedili i jedanaesterca, jer su takve propozicije turnira.

Tokom penal-serije zablistao je golman Aleksandar Jovanović, koji je zaustavio dva udarca sa bele tačke momcima u plavim dresovima, pa je na kraju "parni valjak" slavio sa 4:2.

- Što bi rekli, driblerska partija i na kraju nerešeno. Čvrsta utakmica, jako teška za nas u ovom trenutku. Mogu da budem zadovoljan, kao i ambijentom, navijačima... Hvala našoj braći na svemu i naravno, puno sreće u budućnosti - rekao je Stanojević.

Šef stručnog štaba Partizana nije detaljno analizirao igru, ali jeste pohvalio poslednju liniju, koja je prošle sezone bila najslabiji deo tima.

- Teško je bilo za igru, pre svega, bilo je jako vruće, a onda i veoma kvalitetan rival. Za nas je ovo prva ozbiljna provera tokom ovih priprema. Igrali smo bolje u odbrani nego u napadu, ali ovo je novi tim. Videćemo kako će sve to izgledati kada počne sezona - naglasio je Stanojević.

Informer

 

Navijače je svakako najviše zabrinula povreda kapitena Svetozara Markovića, koji nije mogao da nastavi meč, pa je zamenjen početkom drugog poluvremena.

- Videćemo. Nadamo se da će sve biti u redu s njim - dodao je Stanojević.