17.07.2024.

08:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Uništite kretene iz Srbije, zlo mora da bude kažnjeno! Ukrajinac brutalno izvređao Partizan, nezapamćen skandal

Njemu je žestoko zasmetalo to što su crno-beli igrali na "Bratskom kupu" u Moskvi, gde su ima rivali bili moskovski velikani Dinamo, CSKA i Lokomotiva. Poludeo je zbog koreografija koje se se pojavile na meču, a na kojima je pisalo: "Moskva Beograd, slava CSKA, živeo Partizan“ i "Rusi i Srbi braća zauvek“.

Vacko je sramno udario po crno-belima i Rusima. Otvoreno je pozvao fudbalere Dinama iz Kijeva da unište igrače Partizana na terenu.

"Reći ću vam šta mislim o meču Dinama i Partizana koji je pre nekoliko dana igrao prijateljski meč sa CSKA iz Moskve, kao i Dinamom i Lokomotivom. Igrali su u glavnom gradu terorističke zemlje, zemlje agresora, zemlje ubica. Takmičenje su nazvali Bratski kup. Ove se*onje ne mare za moral i nije me briga kakvu će igru Dinamo da pokaže, Dinamo mora da uništi ove kretene iz Srbije, tu se ne radi samo o fudbalu, to je više od fudbala.  Radi se o zlu koje mora da bude kažnjeno. Baš me briga za taktiku da li će biti spektakularno ili dosadno. Dinamo jednostavno mora da ih uništi na terenu. Zaista bih voleo da igrači to jasno shvate", poručio je Vacko.

Tu se Ukrajinac nije zaustavio nego je nastavio sa brutalnim uvredama.

"Ovim seronjama nije do morala, niti do zakona, niti do zabrane svinjskih klubova. Oni viču “braća zauvek”. Svojom je*enom braćom nazivaju one koji ubijaju ukrajinsku decu, uništavaju naše bolnice. Dinamovci moraju da izađu na terenu i da zakopaju ove seronje dobuko u zemlju". 

Fudbaleri Partizana i Dinama će 23. jula igrati prvi meč, dok je revanš zakazan sedam dana kasnije u Beogradu.