24.07.2024.

05:41

Foto: Starsportphoto©

Sport

Bruka, sramno, žalosno... Žestoka paljba "grobara" po igračima Partizana posle fijaska

"Grobari" se nisu oporavili od prošlogodišnje katastrofe protiv Nordsjelanda (5:0) već na startu nove usledio je novi horor.  Poveli su crno-beli golom Mateusa Saldanje, vodili  40 minuta, a onda je usledio kolaps. Dinamo je golovima Šaparenka, Karabejeva, Bražka, Kabajeva, Popova i Pihaljonoka ponizio pulene Aleksadra Stanojevića, a Brazilac Saldanja nije uspeo jednim golom da ublažio šamare Ukrajinaca.

Ako postoji ikakva nada posle ovakvog poraza, ona jedino može da se pronađe u istoriji, odnosno u dvomeču iz 1984. godine protiv Kvins Park Rendžersa, kada je Partizan u Londonu poražen sa 6:2, a onda pred punim tribinama u Humskoj slavio sa 4:0 i prošao dalje.  Debakl u Lublinu mogao bi samo da produbi krizu u Humskoj. Partizan je 12. put primio najmanje pet golova, drugu sezonu zaredom je odbrana kao razbijena banda, a videćemo šta Stanojević može da uradi za sedam dana, tačnije, da li može nešto da uradi da crno-beli sačuvaju obraz u Beogradu.

Navijači crno-belog tima imaju mnogo razloga za nezadovoljstvo. 

"Kakva bruka, ovo je baš sramno na šta liče. Pa niste sa Sitijem igrali".

"6:2 je najopasniji rezultat".

Bilo je pitanje za čelnike kluba.

"Da li će neko u FKP da podnese ostavku?"

"Posle sedam godina igramo kvalifikacije za LŠ, i nama desnog beka igra štoper koji je prošle sezone odigrao nepune dve Kup utakmice, i koji posle 20 minuta igre ne može da stoji na nogama! Toliko o našoj ozbiljnosti. Večeras smo dobro i prošli kako je moglo da bude. Sramota".

"Poslednja tri meča u Evropi FK Partizan je primio 17 golova! Prešli smo igricu".

"Ovo je žalosno da se ja ne nerviram trunku, jer znam koliko smo propali u fudbalu".

Imaju "grobari" rešenje.

"Stanoje, još uvek imaš vremena da sprečiš katastrofu od sezone koja nam se sprema. Uhvati Vazuru za gušu i naredi mu da ti dovede Đakovca! Nadam se da imaš informaciju da su i dalje "na birou rada" igrači poput Jovetića i Nastasića - za koje ne treba platiti obeštećenje".

Ima navijača koji je ne gube nadu ni posle 6:2. 

"4:0 u Beogradu i Partizan prolazi na penale. Ajmo Milivojeeeee....